Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceas de perete Nomon OJ, argintiu Ceas de perete Nomon OJ, argintiu
Ceas autocolant NOMON OJ din grafit. Ceas de perete atractiv, care este un accesoriu cu design interesant.Cu ajutorul acestui ceas vă puteți crea un aspect original deosebit al interiorului în multe variante de culori. În afară de birouri, apartamente și case acest ceas reușește învioreze de asemenea și multe alte spații comerciale ca de ex. Recepții, restaurante și baruri, teatre și cinematografe, cabinete, farmacii, spitale, instituții etc. Acest ceas poate fi de asemenea un cadou de valoare nu numai pentru cei apropiați dar și pentru partenerii de afaceri cu o lungă utilizare. Ceasul este fabricat de renumita firmă spaniolă Nomon conform propunerilor de design ale designerului de renume mondial José María Reiny. Descriere tehnică: Acul mare măsoară 32 cm și acul mic 25,5 cm. Punctele individuale le cadranului au un diametru de 2,2 cm.  Pachetul conține un șablon pentru montarea ușoară și rapidă. Ceasul funcționează pe baza unui mecanism cu quartz UTS , german de calitate silențios. Mecanusmul funcționează cu o baterie AA 1,5 V. Material: plastic dur structurat lăcuit ABS. Ceasul este ambalat în ambalaj cu design creativ.
4,5 8
379

Ceas de perete Nomon OJ, argintiu

reducere -24% Transport gratuit
Ceas de perete Nomon OJ, argintiu

Ceas de perete Nomon OJ, argintiu

8 review-uri
Iniţial: 499,99 lei | Reducere: 120,99 lei 379,00 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: miercuri 08. 02. 2023
Cumpărând obţineţi 72 Norocei

DescriereCeas autocolant NOMON OJ din grafit. Ceas de perete atractiv, care este un accesoriu cu design interesant.Cu ajutorul acestui ceas vă puteți crea un aspect original deosebit al interiorului în multe variante de culori. În afară de birouri, apartamente și case acest ceas reușește învioreze de asemenea și multe alte spații comerciale ca de ex. Recepții, restaurante și baruri, teatre și cinematografe, cabinete, farmacii, spitale, instituții etc. Acest ceas poate fi de asemenea un cadou de valoare nu numai pentru cei apropiați dar și pentru partenerii de afaceri cu o lungă utilizare. Ceasul este fabricat de renumita firmă spaniolă Nomon conform propunerilor de design ale designerului de renume mondial José María Reiny.
Descriere tehnică:
Acul mare măsoară 32 cm și acul mic 25,5 cm. Punctele individuale le cadranului au un diametru de 2,2 cm. 
Pachetul conține un șablon pentru montarea ușoară și rapidă. Ceasul funcționează pe baza unui mecanism cu quartz UTS , german de calitate silențios. Mecanusmul funcționează cu o baterie AA 1,5 V.
Material: plastic dur structurat lăcuit ABS. Ceasul este ambalat în ambalaj cu design creativ.

Parametri şi specificaţii

Culoare: argintiu
Diametru: 50 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 591386
Distribuie
nomon

Review-uri

4,5 (8 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide