Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Combină Bruder 02120 Claas Lexion 480harvestor, 1:16 Combină Bruder 02120 Claas Lexion 480harvestor, 1:16
 Această copie fidelă a combinei este completată cu multe funcții care vă vor surprinde. Combina este fabricată din plastic rezistent de înaltă calitate. Compartiment colectare grâu cu rolă de alimentare reglabilă. Tăietorul este reglabil și pliabil. Dispozitivul de cereale poate fi deschis și se poate privi în interior. Mașina este echipată cu anvelope solide, potrivite și pentru teren off-road. Este potrivită pentru exterior și interior. Dimensiuni 45 x 22 x 37 cm.
5,0 1
170

Combină Bruder 02120 Claas Lexion 480harvestor, 1:16

Combină Bruder 02120 Claas Lexion 480harvestor, 1:16

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă copie fidelă a combinei este completată cu multe funcții care vă vor surprinde. Combina este fabricată din plastic rezistent de înaltă calitate. Compartiment colectare grâu cu rolă de alimentare reglabilă. Tăietorul este reglabil și pliabil. Dispozitivul de cereale poate fi deschis și se poate privi în interior.

Mașina este echipată cu anvelope solide, potrivite și pentru teren off-road. Este potrivită pentru exterior și interior. Dimensiuni 45 x 22 x 37 cm.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 22 cm
Culoare: verde
Greutate: 1,22 kg
Înălţime: 37 cm
Lăţime: 45 cm
Material: Plastic
Vârsta recomandată de la: 3 ani

Codul de catalog:

 695772
Distribuie
bruder

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide