Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tractor Bruder 02428 JCB încărcător frontalși excavator, 1:16 Tractor Bruder 02428 JCB încărcător frontalși excavator, 1:16
+ Acest minunat model este echipat cu un încărcător frontal care este complet funcțional - este rabatabil și poate fi ridicat și coborât. Scaunul șoferului se rotește cu 360 de grade și volanul este mobil. Excavatorul din partea din spate este la fel complet funcțional: Se glisează, se rotește și se poate poziționa cu ușurință. Pentru o stabilitate perfectă, acest vehicul este echipat cu două picioare de sprijin în partea din spate a încărcătorului. Anvelopele cu profil robust asigură mobilitate chiar și în condiții de teren mai dificile. Modelul este fabricat din plastic rezistent de calitate și poate fi folosit în casă și afară. Dimensiuni 52 x 18 x 16 cm. 
3,5 4
126

Tractor Bruder 02428 JCB încărcător frontalși excavator, 1:16

reducere -28%
Tractor Bruder 02428 JCB încărcător frontalși excavator, 1:16 Tractor Bruder 02428 JCB încărcător frontalși excavator, 1:16

Tractor Bruder 02428 JCB încărcător frontalși excavator, 1:16

4 review-uri
Iniţial: 173,99 lei | Reducere: 48,00 lei 125,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 125,99 lei
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: miercuri 04. 10. 2023
Cumpărând obţineţi 10 Norocei

Descriere

+

Acest minunat model este echipat cu un încărcător frontal care este complet funcțional - este rabatabil și poate fi ridicat și coborât. Scaunul șoferului se rotește cu 360 de grade și volanul este mobil.
Excavatorul din partea din spate este la fel complet funcțional: Se glisează, se rotește și se poate poziționa cu ușurință.
Pentru o stabilitate perfectă, acest vehicul este echipat cu două picioare de sprijin în partea din spate a încărcătorului. Anvelopele cu profil robust asigură mobilitate chiar și în condiții de teren mai dificile. Modelul este fabricat din plastic rezistent de calitate și poate fi folosit în casă și afară. Dimensiuni 52 x 18 x 16 cm. 

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 16 cm
Culoare: galben
Greutate: 0,97 kg
Înălţime: 18 cm
Lăţime: 52 cm
Material: Plastic
Vârsta recomandată de la: 3 ani

Codul de catalog:

 695773
Distribuie
bruder

Review-uri

3,5 (4 review-uri)
75 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide