Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Covor pentru copii Nu te supăra frate, 92 x 92 cm Covor pentru copii Nu te supăra frate, 92 x 92 cm
  Nu te supăra frate! Un joc foarte popular pentru cei mici și mari. Acum aveți ocazia să îl jucați într-un mod neconvențional. Covorul va deveni un companion excelent pentru momente de relaxare cu familia și prietenii.   Fabricat din fibre de poliamidă în culori vii și vesele.Baza covorului este formată dintr-o plasă din polipropilenă, marginea este tivită cu chemlon. Potrivit pentru încălzirea prin pardoseală.   Covorul include 16 figuri din lemn în patru culori, cu dimensiunea de 6 cm și un zar.
4,5 12
74

Covor pentru copii Nu te supăra frate, 92 x 92 cm

Covor pentru copii Nu te supăra frate, 92 x 92 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Nu te supăra frate! Un joc foarte popular pentru cei mici și mari. Acum aveți ocazia să îl jucați într-un mod neconvențional. Covorul va deveni un companion excelent pentru momente de relaxare cu familia și prietenii.
 
Fabricat din fibre de poliamidă în culori vii și vesele.Baza covorului este formată dintr-o plasă din polipropilenă, marginea este tivită cu chemlon. Potrivit pentru încălzirea prin pardoseală.
 
Covorul include 16 figuri din lemn în patru culori, cu dimensiunea de 6 cm și un zar.

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Material: 100% poliamidă
Mărime: 92 x 92 cm

Codul de catalog:

 223379
Distribuie

Review-uri

4,5 (12 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide