Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Decorațiune de grădină Ciuperci, 16 x 10 x 16 cm, teracota Decorațiune de grădină Ciuperci, 16 x 10 x 16 cm, teracota
  Ciupercile de teracotă care seamănă cu ciupercile roșii vor încânta orice iubitor al naturii și al culorilor frumoase și bogate. Toată lumea își va aminti imediat de una dintre cele mai frumoase și distincte ciuperci din pădurile noastre. Sunt realizate din material rezistent și de durată, ceea ce garantează că nu vor mucegăi niciodată și că frumusețea lor nu se va estompa de-a lungul anilor. Culoarea roșie izbitoare a pălăriei, împreună cu piciorul alb, va contrasta frumos cu iarba verde din grădina dvs. și va atrage imediat atenția trecătorilor și vecinilor. Creați un colț unic cu această ciupercă de neuitat.
4,5 13
30

Decorațiune de grădină Ciuperci, 16 x 10 x 16 cm, teracota

reducere -39%
Decorațiune de grădină Ciuperci, 16 x 10 x 16 cm, teracota Decorațiune de grădină Ciuperci, 16 x 10 x 16 cm, teracota Decorațiune de grădină Ciuperci, 16 x 10 x 16 cm, teracota Decorațiune de grădină Ciuperci, 16 x 10 x 16 cm, teracota Decorațiune de grădină Ciuperci, 16 x 10 x 16 cm, teracota Decorațiune de grădină Ciuperci, 16 x 10 x 16 cm, teracota
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 15 clienţi

Decorațiune de grădină Ciuperci, 16 x 10 x 16 cm, teracota

13 review-uri
Iniţial: 48,99 lei | Reducere: 19,00 lei 29,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 29,99 lei
Disponibilitate: Pe drum
La dumneavoastră: joi 25. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 12 Norocei

Descriere

Ciupercile de teracotă care seamănă cu ciupercile roșii vor încânta orice iubitor al naturii și al culorilor frumoase și bogate. Toată lumea își va aminti imediat de una dintre cele mai frumoase și distincte ciuperci din pădurile noastre.

Sunt realizate din material rezistent și de durată, ceea ce garantează că nu vor mucegăi niciodată și că frumusețea lor nu se va estompa de-a lungul anilor.

Culoarea roșie izbitoare a pălăriei, împreună cu piciorul alb, va contrasta frumos cu iarba verde din grădina dvs. și va atrage imediat atenția trecătorilor și vecinilor. Creați un colț unic cu această ciupercă de neuitat.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 16 cm
Culoare: portocaliu
Greutate: 0,42 kg
Înălţime: 10 cm
Lăţime: 16 cm

Codul de catalog:

 702430
Distribuie

Review-uri

4,5 (13 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide