Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Epilator Concept IL5000 IPL PERFECT SKIN PRO Epilator Concept IL5000 IPL PERFECT SKIN PRO
 Doriți să aveți o piele netedă, fără păr? Cu epilatorul Concept IL5000 Perfect Skin Pro IPL puteți realiza acest lucru în confortul propriei case. Folosește tehnologia IPL (Intense Pulsed Light), care a fost supusă la peste 15 ani de teste clinice în întreaga lume. Această tehnologie dovedită științific oferă rezultate rapide și de durată. În timpul epilării, flash-urile de lumină intens pulsată ajung sub suprafața pielii, unde acționează asupra pigmentului întunecat al părului. Acest efect termic distruge în mod eficient și nedureros părul și rădăcinile sale și împiedică regenerarea părului. Cu o utilizare regulată și corectă, veți obține o piele netedă timp de până la câteva luni. Durata de viață a epilatorului ajunge la 500 000 de impulsuri de lumină. Pentru a vă face o idee mai clară, acest lucru înseamnă că, dacă vă epilați cele mai frecvente zone ale corpului - picioare, axile și zona de bikini - în mod regulat și respectați intervalele de tratament recomandate, impulsurile de lumină vă vor dura o viață întreagă. Epilatorul este echipat cu o bază dezinfectantă care va păstra zona de aplicare a dispozitivului igienic curată și gata pentru utilizare ulterioară în câteva minute. Folosește o tehnologie cu radiații ultraviolete care elimină în mod fiabil până la 99,9% din bacterii și previne înmulțirea lor ulterioară. Celelalte părți ale epilatorului trebuie doar să fie șterse cu o cârpă umedă după ce se răcește. Așezați dispozitivul curat în cutie și depozitați-l.   Puteți utiliza două moduri. Modul Gliss este utilizat pentru a trata zone mai mari, cum ar fi picioarele, brațele, pieptul, spatele etc. Epilatorul trimite flash-uri continue la rând, permițând un tratament mai rapid și mai lin. Modul Precizion pentru a trata zonele cele mai greu accesibile și mai sensibile, cum ar fi fața, axilele, zona de bikini etc. Dispozitivul trimite impulsuri unice pe baza apăsării unui buton pentru a elibera impulsul. În acest mod, vă recomandăm să folosiți accesorii magnetice suplimentare (față + bikini) pentru a ținti mai precis zona dorită. Parametri tehnici: 5 nivele, 2 moduri - precizion, gliss 2 accesorii magnetice: bikini + față suprafața de aplicare: 3,3 cm² + accesorii de 1,4 cm² și 2 cm². senzor de protecție a ochilor indicator de pregătire filtru UV integrat aplicația mobilă Concept IPL pentru planificarea tratamentului durata de viață a lămpii: 500.000 de impulsuri tensiune: 100-240 V ~ 50/60 Hz, putere: 36 W lungime de undă: epilare: 530-1200 nm baterie: Li-Ion, timp de încărcare: 60 de minute
0,0 0
859

Epilator Concept IL5000 IPL PERFECT SKIN PRO

reducere -46% Transport gratuit
Epilator Concept IL5000 IPL PERFECT SKIN PRO Epilator Concept IL5000 IPL PERFECT SKIN PRO Epilator Concept IL5000 IPL PERFECT SKIN PRO Epilator Concept IL5000 IPL PERFECT SKIN PRO Epilator Concept IL5000 IPL PERFECT SKIN PRO Epilator Concept IL5000 IPL PERFECT SKIN PRO Epilator Concept IL5000 IPL PERFECT SKIN PRO

Epilator Concept IL5000 IPL PERFECT SKIN PRO

Iniţial: 1.599,00 lei | Reducere: 740,00 lei 859,00 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 839,00 lei
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: luni 03. 04. 2023
Cumpărând obţineţi 86 Norocei

DescriereDoriți să aveți o piele netedă, fără păr? Cu epilatorul Concept IL5000 Perfect Skin Pro IPL puteți realiza acest lucru în confortul propriei case. Folosește tehnologia IPL (Intense Pulsed Light), care a fost supusă la peste 15 ani de teste clinice în întreaga lume. Această tehnologie dovedită științific oferă rezultate rapide și de durată.

În timpul epilării, flash-urile de lumină intens pulsată ajung sub suprafața pielii, unde acționează asupra pigmentului întunecat al părului. Acest efect termic distruge în mod eficient și nedureros părul și rădăcinile sale și împiedică regenerarea părului. Cu o utilizare regulată și corectă, veți obține o piele netedă timp de până la câteva luni.

Durata de viață a epilatorului ajunge la 500 000 de impulsuri de lumină. Pentru a vă face o idee mai clară, acest lucru înseamnă că, dacă vă epilați cele mai frecvente zone ale corpului - picioare, axile și zona de bikini - în mod regulat și respectați intervalele de tratament recomandate, impulsurile de lumină vă vor dura o viață întreagă.

Epilatorul este echipat cu o bază dezinfectantă care va păstra zona de aplicare a dispozitivului igienic curată și gata pentru utilizare ulterioară în câteva minute. Folosește o tehnologie cu radiații ultraviolete care elimină în mod fiabil până la 99,9% din bacterii și previne înmulțirea lor ulterioară. Celelalte părți ale epilatorului trebuie doar să fie șterse cu o cârpă umedă după ce se răcește. Așezați dispozitivul curat în cutie și depozitați-l. 

 Puteți utiliza două moduri. Modul Gliss este utilizat pentru a trata zone mai mari, cum ar fi picioarele, brațele, pieptul, spatele etc. Epilatorul trimite flash-uri continue la rând, permițând un tratament mai rapid și mai lin. Modul Precizion pentru a trata zonele cele mai greu accesibile și mai sensibile, cum ar fi fața, axilele, zona de bikini etc. Dispozitivul trimite impulsuri unice pe baza apăsării unui buton pentru a elibera impulsul. În acest mod, vă recomandăm să folosiți accesorii magnetice suplimentare (față + bikini) pentru a ținti mai precis zona dorită.

Parametri tehnici:

 • 5 nivele, 2 moduri - precizion, gliss
 • 2 accesorii magnetice: bikini + față
 • suprafața de aplicare: 3,3 cm² + accesorii de 1,4 cm² și 2 cm².
 • senzor de protecție a ochilor
 • indicator de pregătire
 • filtru UV integrat
 • aplicația mobilă Concept IPL pentru planificarea tratamentului
 • durata de viață a lămpii: 500.000 de impulsuri
 • tensiune: 100-240 V ~ 50/60 Hz, putere: 36 W
 • lungime de undă: epilare: 530-1200 nm
 • baterie: Li-Ion, timp de încărcare: 60 de minute

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 4,1 cm
Culoare: negru
Greutate: 0,3 kg
Înălţime: 16,7 cm
Lăţime: 6,3 cm

Codul de catalog:

 805224
Distribuie
concept

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide