Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Epilator Concept IL5020 IPL PERFECT SKIN PROanti age Epilator Concept IL5020 IPL PERFECT SKIN PROanti age
 Epilatorul IPL Concept IL5020 Perfect Skin PRO oferă o utilizare multifuncțională pentru femei și bărbați de toate vârstele. Dispune de patru accesorii principale pentru epilare, întinerirea pielii, îndepărtarea acneei și calmarea pielii și două accesorii magnetice pentru tratarea zonelor mai mici. Cu o utilizare regulată, nu numai că obțineți un corp perfect neted și fără păr, dar și un aspect tânăr și o piele frumos curată. Bucurați-vă de îngrijirea unui salon de înfrumusețare profesionist în orice moment, în confortul propriei case. Marele avantaj al acestui model este plasarea lămpii în accesoriile individuale. Fiecare lampă are o durată de viață de 500.000 de impulsuri de lumină, ceea ce înseamnă că aveți în total 1,5 milioane de flash-uri (atașament pentru epilare, acnee și întinerire). Cele mai multe impulsuri de lumină le veți folosi pentru epilare. Dacă respectați intervalele de tratament recomandate și vă epilați cu regularitate cele mai frecvente zone (picioare, axile și zona bikini), impulsurile de lumină vă vor ajunge la o viață întreagă.  Puteți utiliza două moduri. Modul Gliss este potrivit pentru tratarea zonelor mai mari, cum ar fi picioarele, brațele, pieptul, spatele etc. Epilatorul trimite flash-uri continue succesive, permițând un tratament mai rapid și mai lin. Modul Precision este potrivit pentru tratarea celor mai greu accesibile și mai sensibile zone, cum ar fi fața, axilele, zona de bikini etc. Dispozitivul trimite impulsuri unice pe baza apăsării unui buton pentru a elibera impulsul. În acest mod, vă recomandăm să folosiți accesoriile magnetice suplimentare (față + bikini) pentru a ținti mai precis zona dorită. Parametri tehnici: 4 atașamente principale: pentru epilare, întinerirea pielii, îndepărtarea acneei, calmarea pielii 2 accesorii magnetice: bikini + față (pot fi combinate cu atașamentul pentru epilare, întinerire și îndepărtarea acneei) suprafața de aplicare: 3,6 cm² + accesorii de 1,4 cm² și 2 cm². senzor de protecție a ochilor aplicația mobilă Concept IPL pentru planificarea tratamentului durata de viață a lămpii: 500.000 de impulsuri tensiune: 100-240 V ~ 50/60 Hz, putere: 36 W baterie: Li-Ion, timp de încărcare: 60 de minute poate fi utilizat cu sau fără cablu alimentare: rețea + baterie
0,0 0
1429

Epilator Concept IL5020 IPL PERFECT SKIN PROanti age

Transport gratuit
Epilator Concept IL5020 IPL PERFECT SKIN PROanti age Epilator Concept IL5020 IPL PERFECT SKIN PROanti age Epilator Concept IL5020 IPL PERFECT SKIN PROanti age Epilator Concept IL5020 IPL PERFECT SKIN PROanti age Epilator Concept IL5020 IPL PERFECT SKIN PROanti age Epilator Concept IL5020 IPL PERFECT SKIN PROanti age Epilator Concept IL5020 IPL PERFECT SKIN PROanti age Epilator Concept IL5020 IPL PERFECT SKIN PROanti age Epilator Concept IL5020 IPL PERFECT SKIN PROanti age Epilator Concept IL5020 IPL PERFECT SKIN PROanti age Epilator Concept IL5020 IPL PERFECT SKIN PROanti age Epilator Concept IL5020 IPL PERFECT SKIN PROanti age Epilator Concept IL5020 IPL PERFECT SKIN PROanti age Epilator Concept IL5020 IPL PERFECT SKIN PROanti age Epilator Concept IL5020 IPL PERFECT SKIN PROanti age Epilator Concept IL5020 IPL PERFECT SKIN PROanti age

Epilator Concept IL5020 IPL PERFECT SKIN PROanti age

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereEpilatorul IPL Concept IL5020 Perfect Skin PRO oferă o utilizare multifuncțională pentru femei și bărbați de toate vârstele. Dispune de patru accesorii principale pentru epilare, întinerirea pielii, îndepărtarea acneei și calmarea pielii și două accesorii magnetice pentru tratarea zonelor mai mici. Cu o utilizare regulată, nu numai că obțineți un corp perfect neted și fără păr, dar și un aspect tânăr și o piele frumos curată. Bucurați-vă de îngrijirea unui salon de înfrumusețare profesionist în orice moment, în confortul propriei case.

Marele avantaj al acestui model este plasarea lămpii în accesoriile individuale. Fiecare lampă are o durată de viață de 500.000 de impulsuri de lumină, ceea ce înseamnă că aveți în total 1,5 milioane de flash-uri (atașament pentru epilare, acnee și întinerire). Cele mai multe impulsuri de lumină le veți folosi pentru epilare. Dacă respectați intervalele de tratament recomandate și vă epilați cu regularitate cele mai frecvente zone (picioare, axile și zona bikini), impulsurile de lumină vă vor ajunge la o viață întreagă.

 Puteți utiliza două moduri. Modul Gliss este potrivit pentru tratarea zonelor mai mari, cum ar fi picioarele, brațele, pieptul, spatele etc. Epilatorul trimite flash-uri continue succesive, permițând un tratament mai rapid și mai lin. Modul Precision este potrivit pentru tratarea celor mai greu accesibile și mai sensibile zone, cum ar fi fața, axilele, zona de bikini etc. Dispozitivul trimite impulsuri unice pe baza apăsării unui buton pentru a elibera impulsul. În acest mod, vă recomandăm să folosiți accesoriile magnetice suplimentare (față + bikini) pentru a ținti mai precis zona dorită.

Parametri tehnici:

  • 4 atașamente principale: pentru epilare, întinerirea pielii, îndepărtarea acneei, calmarea pielii
  • 2 accesorii magnetice: bikini + față (pot fi combinate cu atașamentul pentru epilare, întinerire și îndepărtarea acneei)
  • suprafața de aplicare: 3,6 cm² + accesorii de 1,4 cm² și 2 cm².
  • senzor de protecție a ochilor
  • aplicația mobilă Concept IPL pentru planificarea tratamentului
  • durata de viață a lămpii: 500.000 de impulsuri
  • tensiune: 100-240 V ~ 50/60 Hz, putere: 36 W
  • baterie: Li-Ion, timp de încărcare: 60 de minute
  • poate fi utilizat cu sau fără cablu
  • alimentare: rețea + baterie

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 14 cm
Culoare: negru
Greutate: 0,31 kg
Înălţime: 17,5 cm
Lăţime: 7,5 cm

Codul de catalog:

 805225
Distribuie
concept

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide