Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Față de pernă Altom Nordic, 30 x 50 cm Față de pernă Altom Nordic, 30 x 50 cm
 Chiar şi accesoriile mărunte, discrete, pot da stil şi un aer nou unei întregi încăperi. Cu această față de pernă veți putea schimba stilul interiorului după bunul plac și buna dispoziție. Cu motiv de Crăciun, este excelent pentru a crea o atmosferă confortabilă şi plăcută în casa dvs.
4,0 18
27

Față de pernă Altom Nordic, 30 x 50 cm

Reducere
Față de pernă Altom Nordic, 30 x 50 cm Față de pernă Altom Nordic, 30 x 50 cm Față de pernă Altom Nordic, 30 x 50 cm Față de pernă Altom Nordic, 30 x 50 cm

Față de pernă Altom Nordic, 30 x 50 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereChiar şi accesoriile mărunte, discrete, pot da stil şi un aer nou unei întregi încăperi. Cu această față de pernă veți putea schimba stilul interiorului după bunul plac și buna dispoziție. Cu motiv de Crăciun, este excelent pentru a crea o atmosferă confortabilă şi plăcută în casa dvs.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Dimensiuni pernă: 30 x 50 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% poliester
Spălare recomandată: manual

Codul de catalog:

 230601
Distribuie
altom

Review-uri

4,0 (18 review-uri)
88 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide