Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Formă de copt Orion, ursuleț Formă de copt Orion, ursuleț
  Formă de copt, ursuleț Această formă de copt vă va ajuta să preparați ursuleți din aluat, cu care îi veți bucura mai ales pe cei mici. Se pot umple cu ciocolată, marmeladă sau orice glazură ... Cu o formă preparați 6 ursuleți. Forma este compatibilă cu cuptoarele pe gaz, electrice şi cu flux de căldură. Se recomandă folosirea unor mănuși de bucătărie. Se recomandă ca înainte de utilizare forma să fie unsă pentru ca formele să își păstreze detaliile.   Dimensiuni: 26,5x18,5x2,5 cm; dimensiuni ursuleț 6x5,5 cm.   Material: metal cu suprafață non-aderentă.
4,0 232
34

Formă de copt Orion, ursuleț

Formă de copt Orion, ursuleț
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 6 clienţi

Formă de copt Orion, ursuleț

232 review-uri
33,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 33,99 lei
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 10 Norocei

Descriere

Formă de copt, ursuleț Această formă de copt vă va ajuta să preparați ursuleți din aluat, cu care îi veți bucura mai ales pe cei mici. Se pot umple cu ciocolată, marmeladă sau orice glazură ... Cu o formă preparați 6 ursuleți. Forma este compatibilă cu cuptoarele pe gaz, electrice şi cu flux de căldură. Se recomandă folosirea unor mănuși de bucătărie. Se recomandă ca înainte de utilizare forma să fie unsă pentru ca formele să își păstreze detaliile.
 
Dimensiuni: 26,5x18,5x2,5 cm; dimensiuni ursuleț 6x5,5 cm.
 
Material: metal cu suprafață non-aderentă.

Codul de catalog:

 191602
Distribuie
orion

Review-uri

4,0 (232 review-uri)
97 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide