Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Formă de cozonac Berlinger HausI-Rose Edition Formă de cozonac Berlinger HausI-Rose Edition
 Această formă de pâine sau de cozonac va fi un ajutor excelent pentru coacerea delicateselor dulci și sărate. Pâinea coaptă se scoate foarte ușor din formă. Întreținere ușoară. Forma poate fi folosită până la 230 °C . Nu folosiți obiecte ascuțite pentru tăiere și servire. Prelungiți astfel durata de viață a formei. ECO friendly, nu conține substanțe toxice, cum ar fi PFOA, plumb și cadmiu.
5,0 5
58

Formă de cozonac Berlinger HausI-Rose Edition

Formă de cozonac Berlinger HausI-Rose Edition

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă formă de pâine sau de cozonac va fi un ajutor excelent pentru coacerea delicateselor dulci și sărate. Pâinea coaptă se scoate foarte ușor din formă. Întreținere ușoară. Forma poate fi folosită până la 230 °C . Nu folosiți obiecte ascuțite pentru tăiere și servire. Prelungiți astfel durata de viață a formei. ECO friendly, nu conține substanțe toxice, cum ar fi PFOA, plumb și cadmiu.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 14 cm
Culoare: roz
Cuptor cu microunde: Nu
Înălţime: 7 cm
Lăţime: 33 cm
Maşina de spălat: Da
Material: oțel de carbon

Codul de catalog:

 116271
Distribuie
berlingerhaus

Review-uri

5,0 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide