Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Grătar cu roți Cattara Party Window 2 + 1, pe gaz, 98 x 51 x 102 cm Grătar cu roți Cattara Party Window 2 + 1, pe gaz, 98 x 51 x 102 cm
  Grătar de grădină pe gaz cu sistem Flame Tamer - nu este nevoie de pietre de lavă. Arzător principal dublu și un arzător lateral din oțel inoxidabil cu aprindere piezoelectrică și control continuu. Capacul articulat al grătarului este prevăzut cu o fereastră de control, ceea ce vă permite să monitorizați starea alimentelor care sunt prăjite fără a deschide grătarul. Grătarul este mobil (2 roți) și este echipat, de asemenea, cu rafturi de depozitare pe ambele părți. De asemenea, sunt incluse un furtun de conectare la butelia de gaz și o supapă de reducere a presiunii. Sistem Flame Tamer System - un profil metalic este plasat direct deasupra arzătoarelor pentru a împiedica scurgerea grăsimii între flăcări și aprinderea acesteia. De asemenea, previne încălzirea directă a grilei de către flăcările arzătorului doar în punctul de ardere, rezultând o încălzire semnificativ mai uniformă a întregii suprafețe de grătar, o grilă din oțel cromat și emailat. Orice grăsime care se scurge de pe carnea prăjită se scurge pe pereții grătarului într-o tavă de scurgere din partea inferioară a grătarului.
3,0 3
783

Grătar cu roți Cattara Party Window 2 + 1, pe gaz, 98 x 51 x 102 cm

reducere -12% Transport gratuit
Grătar cu roți Cattara Party Window 2 + 1, pe gaz, 98 x 51 x 102 cm Grătar cu roți Cattara Party Window 2 + 1, pe gaz, 98 x 51 x 102 cm Grătar cu roți Cattara Party Window 2 + 1, pe gaz, 98 x 51 x 102 cm Grătar cu roți Cattara Party Window 2 + 1, pe gaz, 98 x 51 x 102 cm
Acest produs este vizualizat de 10 clienţi În săptămâna acesta a fost cumpărat de 7 clienţi

Grătar cu roți Cattara Party Window 2 + 1, pe gaz, 98 x 51 x 102 cm

3 review-uri
Iniţial: 893,99 lei | Reducere: 111,00 lei 782,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 744,99 lei
Disponibilitate: Pe drum
La dumneavoastră: miercuri 24. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 202 Norocei

Descriere

Grătar de grădină pe gaz cu sistem Flame Tamer - nu este nevoie de pietre de lavă. Arzător principal dublu și un arzător lateral din oțel inoxidabil cu aprindere piezoelectrică și control continuu.

Capacul articulat al grătarului este prevăzut cu o fereastră de control, ceea ce vă permite să monitorizați starea alimentelor care sunt prăjite fără a deschide grătarul. Grătarul este mobil (2 roți) și este echipat, de asemenea, cu rafturi de depozitare pe ambele părți. De asemenea, sunt incluse un furtun de conectare la butelia de gaz și o supapă de reducere a presiunii.

Sistem Flame Tamer System - un profil metalic este plasat direct deasupra arzătoarelor pentru a împiedica scurgerea grăsimii între flăcări și aprinderea acesteia. De asemenea, previne încălzirea directă a grilei de către flăcările arzătorului doar în punctul de ardere, rezultând o încălzire semnificativ mai uniformă a întregii suprafețe de grătar, o grilă din oțel cromat și emailat. Orice grăsime care se scurge de pe carnea prăjită se scurge pe pereții grătarului într-o tavă de scurgere din partea inferioară a grătarului.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 51 cm
Culoare: negru
Greutate: 13 kg
Înălţime: 102 cm
Lăţime: 98 cm
Material: oțel

Codul de catalog:

 700992
Distribuie
cattara

Review-uri

3,0 (3 review-uri)
66 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide