Habitat Covor Super Antique frameroșu, 67 x 130 cm Habitat Covor Super Antique frameroșu, 67 x 130 cm
 Covorul cu model tradițional din colecția Super Antique, datorită tratamentului special al fibrei este foarte plăcut la atingere. Dacă vă place stilul clasic dar țineți în același timp și la prelucrarea de calitate, acest covor este exact ce aveți nevoie. Combinația atractivă între roșu burgund și bej, cu un model bogat subliniază în mod elegant frumusețea armonizării stilului tradițional cu cel modern în cadrul interiorului.   Covoarele brandului Habitat se remarcă prin materiale și execuții de înaltă calitate. Conferă stil și eleganță căminului dumneavoastră.
0,0 0
109

Habitat Covor Super Antique frameroșu, 67 x 130 cm

Habitat Covor Super Antique frameroșu, 67 x 130 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCovorul cu model tradițional din colecția Super Antique, datorită tratamentului special al fibrei este foarte plăcut la atingere. Dacă vă place stilul clasic dar țineți în același timp și la prelucrarea de calitate, acest covor este exact ce aveți nevoie. Combinația atractivă între roșu burgund și bej, cu un model bogat subliniază în mod elegant frumusețea armonizării stilului tradițional cu cel modern în cadrul interiorului.
 
Covoarele brandului Habitat se remarcă prin materiale și execuții de înaltă calitate. Conferă stil și eleganță căminului dumneavoastră.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Greutate: 2250 g/m2
Înălţime: 1 cm
Material: 100% polipropilenă
Mărime: 67 x 130 cm

Codul de catalog:

 207384
Distribuie
habitat

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide