Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lenjerie bumbac Mickey şi Minnie Iove London, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm Lenjerie bumbac Mickey şi Minnie Iove London, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
Fiţi îndrăgostiţi precum Mickey şi Minnie. Deasupra Londrei la un apus de soare romantic cu lenjerie originală pentru toţi admiratorii acestei metropole minunate. Husă pentru pilotă şi pernă este imprimată pe ambele feţe - o faţă este decorată cu faimoase personaje animate în faţa lui Big Ben, iar partea posterioară conţine cărţi poştale de dragoste. Contribuiţi la bucuria copiilor dvs, persoanelor dragi şi la dvs înşivă. Setul conţine lenjerie de pat pentru o persoană (1 husă pentru pernă şi 1 husă pentru pilotă).
4,5 15
106

Lenjerie bumbac Mickey şi Minnie Iove London, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Lenjerie bumbac Mickey şi Minnie Iove London, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Fiţi îndrăgostiţi precum Mickey şi Minnie. Deasupra Londrei la un apus de soare romantic cu lenjerie originală pentru toţi admiratorii acestei metropole minunate. Husă pentru pilotă şi pernă este imprimată pe ambele feţe - o faţă este decorată cu faimoase personaje animate în faţa lui Big Ben, iar partea posterioară conţine cărţi poştale de dragoste. Contribuiţi la bucuria copiilor dvs, persoanelor dragi şi la dvs înşivă.

Setul conţine lenjerie de pat pentru o persoană (1 husă pentru pernă şi 1 husă pentru pilotă).

Parametri şi specificaţii

Culoare: portocaliu
Dimensiuni cuvertură: 140 x 200 cm
Dimensiuni pernă: 70 x 90 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% bumbac
Mărime: 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
Motiv din poveste: Mickey Mouse
Spălare recomandată: 40 °C
Tip pat: pat single

Codul de catalog:

 204057
Distribuie
herding

Review-uri

4,5 (15 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide