Lenjerie din bumbac pentru copii Patrula cățelușilor Zbor, 100 x 135 cm, 40 x 60 cm Lenjerie din bumbac pentru copii Patrula cățelușilor Zbor, 100 x 135 cm, 40 x 60 cm
 Nicio problemă nu este prea mare, cum niciun câne nu este prea mic! O haită de câini salvatori curajoși va rezolva chiar și o problemă de nerezolvat și le va asigura celor mici un somn liniștit. Oferiți copiilor confortul acestei lenjerii de pat din bumbac de cea mai bună calitate. O parte a lenjerie este decorată cu haita de cățeluși veseli pentru un fundal alb, cealaltă parte este cu figurine mărunte de culoare roșu-albastru. Pe fiecare parte a feței de pernă veți găsi figurine de cățeluși.   Datorită tehnologiei de fabricare a bumbacului în variantă renforce, țesătura este mai rezistentă, dar mătăsoasă și moale. Absoarbe mai bine umiditatea corporală și reacționează la diferențele de temperatură, astfel încât să vă ofere un somn confortabil și liniștit. Fața de pernă are închidere tip hotel (material petrecut), cearșaful de plapumă se închide cu fermoar.
4,0 50
80

Lenjerie din bumbac pentru copii Patrula cățelușilor Zbor, 100 x 135 cm, 40 x 60 cm

reducere -44%
Lenjerie din bumbac pentru copii Patrula cățelușilor Zbor, 100 x 135 cm, 40 x 60 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 7 clienţi

Lenjerie din bumbac pentru copii Patrula cățelușilor Zbor, 100 x 135 cm, 40 x 60 cm

50 review-uri
Iniţial: 142,99 lei | Reducere: 63,00 lei 79,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: miercuri 30. 06. 2021  
Cumpărând obţineţi 19 Norocei

DescriereNicio problemă nu este prea mare, cum niciun câne nu este prea mic! O haită de câini salvatori curajoși va rezolva chiar și o problemă de nerezolvat și le va asigura celor mici un somn liniștit. Oferiți copiilor confortul acestei lenjerii de pat din bumbac de cea mai bună calitate. O parte a lenjerie este decorată cu haita de cățeluși veseli pentru un fundal alb, cealaltă parte este cu figurine mărunte de culoare roșu-albastru. Pe fiecare parte a feței de pernă veți găsi figurine de cățeluși.
 
Datorită tehnologiei de fabricare a bumbacului în variantă renforce, țesătura este mai rezistentă, dar mătăsoasă și moale. Absoarbe mai bine umiditatea corporală și reacționează la diferențele de temperatură, astfel încât să vă ofere un somn confortabil și liniștit. Fața de pernă are închidere tip hotel (material petrecut), cearșaful de plapumă se închide cu fermoar.

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Dimensiuni cuvertură: 100 x 135 cm
Dimensiuni pernă: 40 x 60 cm
Închidere: închidere de hote/fermoal
Material: 100% bumbac
Motiv din poveste: Dinosaurul cel bun
Spălare recomandată: 40 °C
Tip pat: pat copii

Codul de catalog:

 206966
Distribuie
herding

Review-uri

4,0 (50 review-uri)
94 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Acest produs are 2 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide