Lumânare parfumată Candle-lite Crema de vanilie, 510 g Lumânare parfumată Candle-lite Crema de vanilie, 510 g
 O aromă excelentă, de fursecuri coapte din aluat de unt, decorate cu glazură și zahăr pudră. Tocmai așa miroase această lumânare Candle-lite, brandul care se poate mândri de o tradiție lungă de peste 170 de ani și fabricație în SUA. Cu o formulă unică de ceară și tip de fitil, asigura un consum rentabil de ceară, față de celelalte lumânări. Firma Candle-lite ocupă primele locuri în domeniu datorită realizării și a tehnologiei Safe Core ™ Technology. Această tehnologie asigură o emitere optimă a mirosului, pe tot parcursul durabilității, și oferă elemente de securitate de bază. Tehnologia Safe Core™ Technology reprezintă miez de ceară aromată, introdusă în borcan de sticlă, cu o ardere economică a fitilului. Astfel fitilul arde în așa fel, ca flacăra să nu intre în contact cu pereții borcanului, faptul prin care elimină deteriorarea acestuia. Timpul de ardere este de 78 - 110 ore.
0,0 0
59

Lumânare parfumată Candle-lite Crema de vanilie, 510 g

Lumânare parfumată Candle-lite Crema de vanilie, 510 g

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereO aromă excelentă, de fursecuri coapte din aluat de unt, decorate cu glazură și zahăr pudră. Tocmai așa miroase această lumânare Candle-lite, brandul care se poate mândri de o tradiție lungă de peste 170 de ani și fabricație în SUA. Cu o formulă unică de ceară și tip de fitil, asigura un consum rentabil de ceară, față de celelalte lumânări.

Firma Candle-lite ocupă primele locuri în domeniu datorită realizării și a tehnologiei Safe Core ™ Technology. Această tehnologie asigură o emitere optimă a mirosului, pe tot parcursul durabilității, și oferă elemente de securitate de bază. Tehnologia Safe Core™ Technology reprezintă miez de ceară aromată, introdusă în borcan de sticlă, cu o ardere economică a fitilului. Astfel fitilul arde în așa fel, ca flacăra să nu intre în contact cu pereții borcanului, faptul prin care elimină deteriorarea acestuia.

Timpul de ardere este de 78 - 110 ore.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Greutate: 0,51 kg

Codul de catalog:

 679306
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide