Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lumânare parfumată Candle-lite Crema de vanilie, 510 g Lumânare parfumată Candle-lite Crema de vanilie, 510 g
  O aromă excelentă, de fursecuri coapte din aluat de unt, decorate cu glazură și zahăr pudră. Tocmai așa miroase această lumânare Candle-lite, brandul care se poate mândri de o tradiție lungă de peste 170 de ani și fabricație în SUA. Cu o formulă unică de ceară și tip de fitil, asigura un consum rentabil de ceară, față de celelalte lumânări. Firma Candle-lite ocupă primele locuri în domeniu datorită realizării și a tehnologiei Safe Core ™ Technology. Această tehnologie asigură o emitere optimă a mirosului, pe tot parcursul durabilității, și oferă elemente de securitate de bază. Tehnologia Safe Core™ Technology reprezintă miez de ceară aromată, introdusă în borcan de sticlă, cu o ardere economică a fitilului. Astfel fitilul arde în așa fel, ca flacăra să nu intre în contact cu pereții borcanului, faptul prin care elimină deteriorarea acestuia. Timpul de ardere este de 78 - 110 ore.
0,0 0
59

Lumânare parfumată Candle-lite Crema de vanilie, 510 g

Lumânare parfumată Candle-lite Crema de vanilie, 510 g

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

O aromă excelentă, de fursecuri coapte din aluat de unt, decorate cu glazură și zahăr pudră. Tocmai așa miroase această lumânare Candle-lite, brandul care se poate mândri de o tradiție lungă de peste 170 de ani și fabricație în SUA. Cu o formulă unică de ceară și tip de fitil, asigura un consum rentabil de ceară, față de celelalte lumânări.

Firma Candle-lite ocupă primele locuri în domeniu datorită realizării și a tehnologiei Safe Core ™ Technology. Această tehnologie asigură o emitere optimă a mirosului, pe tot parcursul durabilității, și oferă elemente de securitate de bază. Tehnologia Safe Core™ Technology reprezintă miez de ceară aromată, introdusă în borcan de sticlă, cu o ardere economică a fitilului. Astfel fitilul arde în așa fel, ca flacăra să nu intre în contact cu pereții borcanului, faptul prin care elimină deteriorarea acestuia.

Timpul de ardere este de 78 - 110 ore.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Greutate: 0,51 kg

Codul de catalog:

 679306
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide