Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Masă de grădină Teo Ratan, diam. 70 x în. 70 cm, albă Masă de grădină Teo Ratan, diam. 70 x în. 70 cm, albă
  Masa pliabilă de calitate din poliratan este un accesoriu excelent pentru grădini, balcoane și spații mai mici. Se remarcă prin calitatea manoperei, rezistență și nu necesită aproape deloc întreținere. Masa este potrivită pentru utilizare în interior și în exterior. Masa are un blat rotund realizat din imitație de rattan alb împletit. Avantajul mesei este posibilitatea de plierea plăcii de sus. În cazul unei murdării intense, aceasta poate fi spălată cu ușurință cu un aparat de spălat cu presiune. Plasticul folosit la fabricarea mesei nu conține aditivi reciclați, ceea ce garantează o calitate ridicată și o durată de viață lungă. Vopseaua utilizată are proprietăți tehnologice perfecte care conferă mobilierului un aspect atractiv și o rezistență ridicată la razele UV. Acest lucru garantează o rezistență de lungă durată a culorii, chiar și atunci când mobilierul este expus la lumina directă a soarelui. În același timp, mobilierul este rezistent la temperaturi extrem de scăzute și la umiditate intensă, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior.
4,5 3
170

Masă de grădină Teo Ratan, diam. 70 x în. 70 cm, albă

Masă de grădină Teo Ratan, diam. 70 x în. 70 cm, albă

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Masa pliabilă de calitate din poliratan este un accesoriu excelent pentru grădini, balcoane și spații mai mici. Se remarcă prin calitatea manoperei, rezistență și nu necesită aproape deloc întreținere. Masa este potrivită pentru utilizare în interior și în exterior.

Masa are un blat rotund realizat din imitație de rattan alb împletit. Avantajul mesei este posibilitatea de plierea plăcii de sus. În cazul unei murdării intense, aceasta poate fi spălată cu ușurință cu un aparat de spălat cu presiune.

Plasticul folosit la fabricarea mesei nu conține aditivi reciclați, ceea ce garantează o calitate ridicată și o durată de viață lungă. Vopseaua utilizată are proprietăți tehnologice perfecte care conferă mobilierului un aspect atractiv și o rezistență ridicată la razele UV. Acest lucru garantează o rezistență de lungă durată a culorii, chiar și atunci când mobilierul este expus la lumina directă a soarelui. În același timp, mobilierul este rezistent la temperaturi extrem de scăzute și la umiditate intensă, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Diametru: 70 cm
Înălţime: 70 cm
Material: Plastic
Sarcina: 50 kg

Codul de catalog:

 698943
Distribuie

Review-uri

4,5 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide