Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Moară Banquet Culinaria, pentru alune, brânză și pesmet, 27,5 cm, cu ventuză Moară Banquet Culinaria, pentru alune, brânză și pesmet, 27,5 cm, cu ventuză
 Această moară din inox este potrivită pentru măcinarea pesmetului, nucilor şi brânzeturilor. Răzătoarea este prevăzută cu un accesoriul de împingere, pentru ca utilizarea să fie sigură. Tamburul răzătorii este fabricat din oțel inoxidabil de calitate. Avantajul acestei mori constă din faptul că se montează rapid şi se curăță ușor. Moara este prevăzută cu ventuză din cauciuc, pentru fixarea pe o placă sau un suport rezistent. Material mânere: plastic. ATENȚIE: nu împingeți niciodată alimentele cu degetele, fără accesoriul de împingere; pericol de accidentare.
4,0 31
62

Moară Banquet Culinaria, pentru alune, brânză și pesmet, 27,5 cm, cu ventuză

Moară Banquet Culinaria, pentru alune, brânză și pesmet, 27,5 cm, cu ventuză

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă moară din inox este potrivită pentru măcinarea pesmetului, nucilor şi brânzeturilor. Răzătoarea este prevăzută cu un accesoriul de împingere, pentru ca utilizarea să fie sigură. Tamburul răzătorii este fabricat din oțel inoxidabil de calitate. Avantajul acestei mori constă din faptul că se montează rapid şi se curăță ușor. Moara este prevăzută cu ventuză din cauciuc, pentru fixarea pe o placă sau un suport rezistent. Material mânere: plastic.
ATENȚIE: nu împingeți niciodată alimentele cu degetele, fără accesoriul de împingere; pericol de accidentare.

Parametri şi specificaţii

Greutate: 0,69 kg
Înălţime: 22,5 cm
Lăţime: 10,7 cm
Maşina de spălat: Da
Material: inox + plastic

Codul de catalog:

 109396
Distribuie
banquet

Review-uri

4,0 (31 review-uri)
93 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide