Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pahar termo Termo Beer classic Hot&Cool 550 ml, 1 buc. Pahar termo Termo Beer classic Hot&Cool 550 ml, 1 buc.
 Paharele termo universale pentru toți iubitorii de bere. Halbă de bere clasică în varianta termo va asigura că băutura preferată va rămâne rece pe o durată mai lungă, și dumneavoastră o veți putea savura cu mai multă plăcere. Paharele nu trebuie folosite doar la servirea berii, vor fi potrivite pentru toate băuturile reci sau calde, după dorința dumneavoastră. Paharele sunt suflate manual din sticla refractară borosilicată cu perete dublu, care datorită vacuului creat poate menține temperatura ideală pe durata îndelungată și nu permite transmiterea temperaturii din interior pe partea de exterior. Datorită proprietăților termoizolante ale peretelui dublu, exteriorul paharului va rămâne rece, puteți savura cafeaua fierbinte fără ca să vă ardeți. În cazul băuturlor reci paharul nu se brumează, băutura nu se va încălzi rapid și gheața se va topi încet. Avantajele sticlei borosilicate față de sticla tradițională sunt rezistența la temperaturi joase și cele ridicate, la deteriorare mecanică și la chimicale. Avantaje: menține temperatura ideală pe durata îndelungată la utilizarea cu băutura fierbinte nu vă ardeți băutura rece nu se va încălzi și gheața se topește mai încet paharul nu se brumează compatibil cu mașina de spălat vase rezistență la temperaturi ridicate și cele joase rezistență la fisuri și la zgârieturi Caracteristici: suflate manual perete dublu rezistență la deteriorare mecanică rezistență termică total transparente
4,5 469
36

Pahar termo Termo Beer classic Hot&Cool 550 ml, 1 buc.

reducere -50%
Pahar termo Termo Beer classic Hot&Cool 550 ml, 1 buc. Pahar termo Termo Beer classic Hot&Cool 550 ml, 1 buc. Pahar termo Termo Beer classic Hot&Cool 550 ml, 1 buc. Pahar termo Termo Beer classic Hot&Cool 550 ml, 1 buc. Pahar termo Termo Beer classic Hot&Cool 550 ml, 1 buc.
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 30 clienţi

Pahar termo Termo Beer classic Hot&Cool 550 ml, 1 buc.

469 review-uri
Iniţial: 71,99 lei | Reducere: 36,00 lei 35,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 33,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: marți 06. 06. 2023
Cumpărând obţineţi 13 Norocei

DescrierePaharele termo universale pentru toți iubitorii de bere. Halbă de bere clasică în varianta termo va asigura că băutura preferată va rămâne rece pe o durată mai lungă, și dumneavoastră o veți putea savura cu mai multă plăcere. Paharele nu trebuie folosite doar la servirea berii, vor fi potrivite pentru toate băuturile reci sau calde, după dorința dumneavoastră.

Paharele sunt suflate manual din sticla refractară borosilicată cu perete dublu, care datorită vacuului creat poate menține temperatura ideală pe durata îndelungată și nu permite transmiterea temperaturii din interior pe partea de exterior. Datorită proprietăților termoizolante ale peretelui dublu, exteriorul paharului va rămâne rece, puteți savura cafeaua fierbinte fără ca să vă ardeți. În cazul băuturlor reci paharul nu se brumează, băutura nu se va încălzi rapid și gheața se va topi încet.

Avantajele sticlei borosilicate față de sticla tradițională sunt rezistența la temperaturi joase și cele ridicate, la deteriorare mecanică și la chimicale.

Avantaje:

 • menține temperatura ideală pe durata îndelungată
 • la utilizarea cu băutura fierbinte nu vă ardeți
 • băutura rece nu se va încălzi și gheața se topește mai încet
 • paharul nu se brumează
 • compatibil cu mașina de spălat vase
 • rezistență la temperaturi ridicate și cele joase
 • rezistență la fisuri și la zgârieturi

Caracteristici:

 • suflate manual
 • perete dublu
 • rezistență la deteriorare mecanică
 • rezistență termică
 • total transparente

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 9,5 cm
Înălţime: 14 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: sticlă
Volum: 550 ml

Codul de catalog:

 111976
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (469 review-uri)
99 % clienţii recomandă
12 recenzii

Întrebări

Acest produs are 2 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide