Pahare termo 4Home Irish coffee Hot&Cool 260 ml, 2 buc. Pahare termo 4Home Irish coffee Hot&Cool 260 ml, 2 buc.
 Un clasic printre paharele de cafea în design modern cu pereții dubli. Paharele termo pe picior sunt un accesoriu excelent pentru servirea cafelei cu un strop de alcool, precum cafea Irish sau algeriană, dar bineînțeles depinde de fantezia dumneavoastră, ce băutură veți pregăti, toate vor avea un gust excelent! Realizare cu pereții dubli pe picior elegant oferă paharelor un look aparte de care cu siguranță vă veți îndrăgosti. Paharele sunt suflate manual din sticla refractară borosilicată cu perete dublu, care datorită vacuului creat poate menține temperatura ideală pe durata îndelungată și nu permite transmiterea temperaturii din interior pe partea de exterior. Datorită proprietăților termoizolante ale peretelui dublu, exteriorul paharului va rămâne rece, puteți savura cafeaua fierbinte fără ca să vă ardeți. În cazul băuturlor reci paharul nu se brumează, băutura nu se va încălzi rapid și gheața se va topi încet. Avantajele sticlei borosilicate față de sticla tradițională sunt rezistența la temperaturi joase și cele ridicate, la deteriorare mecanică și la chimicale. Avantaje: menține temperatura ideală pe durata îndelungată la utilizarea cu băutura fierbinte nu vă ardeți băutura rece nu se va încălzi și gheața se topește mai încet paharul nu se brumează compatibil cu mașina de spălat vase rezistență la temperaturi ridicate și cele joase rezistență la fisuri și la zgârieturi Caracteristici: suflate manual perete dublu rezistență la deteriorare mecanică rezistență termică total transparente
4,5 136
36

Pahare termo 4Home Irish coffee Hot&Cool 260 ml, 2 buc.

reducere -59%
Pahare termo 4Home Irish coffee Hot&Cool 260 ml, 2 buc. Pahare termo 4Home Irish coffee Hot&Cool 260 ml, 2 buc. Pahare termo 4Home Irish coffee Hot&Cool 260 ml, 2 buc. Pahare termo 4Home Irish coffee Hot&Cool 260 ml, 2 buc. Pahare termo 4Home Irish coffee Hot&Cool 260 ml, 2 buc.
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 22 clienţi

Pahare termo 4Home Irish coffee Hot&Cool 260 ml, 2 buc.

136 review-uri
Iniţial: 87,99 lei | Reducere: 52,00 lei 35,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: joi 23. 09. 2021  
Cumpărând obţineţi 1 Norocel

DescriereUn clasic printre paharele de cafea în design modern cu pereții dubli. Paharele termo pe picior sunt un accesoriu excelent pentru servirea cafelei cu un strop de alcool, precum cafea Irish sau algeriană, dar bineînțeles depinde de fantezia dumneavoastră, ce băutură veți pregăti, toate vor avea un gust excelent! Realizare cu pereții dubli pe picior elegant oferă paharelor un look aparte de care cu siguranță vă veți îndrăgosti.

Paharele sunt suflate manual din sticla refractară borosilicată cu perete dublu, care datorită vacuului creat poate menține temperatura ideală pe durata îndelungată și nu permite transmiterea temperaturii din interior pe partea de exterior. Datorită proprietăților termoizolante ale peretelui dublu, exteriorul paharului va rămâne rece, puteți savura cafeaua fierbinte fără ca să vă ardeți. În cazul băuturlor reci paharul nu se brumează, băutura nu se va încălzi rapid și gheața se va topi încet.

Avantajele sticlei borosilicate față de sticla tradițională sunt rezistența la temperaturi joase și cele ridicate, la deteriorare mecanică și la chimicale.

Avantaje:

 • menține temperatura ideală pe durata îndelungată
 • la utilizarea cu băutura fierbinte nu vă ardeți
 • băutura rece nu se va încălzi și gheața se topește mai încet
 • paharul nu se brumează
 • compatibil cu mașina de spălat vase
 • rezistență la temperaturi ridicate și cele joase
 • rezistență la fisuri și la zgârieturi

Caracteristici:

 • suflate manual
 • perete dublu
 • rezistență la deteriorare mecanică
 • rezistență termică
 • total transparente

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Cuptor cu microunde: Nu
Înălţime: 15 cm
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Volum: 260 ml

Codul de catalog:

 111975
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (136 review-uri)
98 % clienţii recomandă
9 recenzii

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide