Pahare termo latté 4Home Hot&Cool 350 ml, 2 buc. Pahare termo latté 4Home Hot&Cool 350 ml, 2 buc.
 Paharul neobișnuit de simplu nu numai pentru iubitorii de cafea. Paharul termo în design simplu și original poate fi folosit pentru servirea preferatului latté și pentru alte băuturi calde sau reci, depinde de gustul dumneavoastră. Forma clasică și pereții dubli vor înfrumuseța orice masă. Paharele sunt suflate manual din sticla refractară borosilicată cu perete dublu, care datorită vacuului creat poate menține temperatura ideală pe durata îndelungată și nu permite transmiterea temperaturii din interior pe partea de exterior. Datorită proprietăților termoizolante ale peretelui dublu, exteriorul paharului va rămâne rece, puteți savura cafeaua fierbinte fără ca să vă ardeți. În cazul băuturlor reci paharul nu se brumează, băutura nu se va încălzi rapid și gheața se va topi încet. Avantajele sticlei borosilicate față de sticla tradițională sunt rezistența la temperaturi joase și cele ridicate, la deteriorare mecanică și la chimicale. Avantaje: menține temperatura ideală pe durata îndelungată la utilizarea cu băutura fierbinte nu vă ardeți băutura rece nu se va încălzi și gheața se topește mai încet paharul nu se brumează compatibil cu mașina de spălat vase rezistență la temperaturi ridicate și cele joase rezistență la fisuri și la zgârieturi Caracteristici: suflate manual perete dublu rezistență la deteriorare mecanică rezistență termică total transparente
4,5 1378
50

Pahare termo latté 4Home Hot&Cool 350 ml, 2 buc.

reducere -34%
Pahare termo latté 4Home Hot&Cool 350 ml, 2 buc. Pahare termo latté 4Home Hot&Cool 350 ml, 2 buc. Pahare termo latté 4Home Hot&Cool 350 ml, 2 buc. Pahare termo latté 4Home Hot&Cool 350 ml, 2 buc. Pahare termo latté 4Home Hot&Cool 350 ml, 2 buc.
Acest produs este vizualizat de 54 clienţi În săptămâna acesta a fost cumpărat de 1203 clienţi

Pahare termo latté 4Home Hot&Cool 350 ml, 2 buc.

1378 review-uri
Iniţial: 75,99 lei | Reducere: 26,00 lei 49,99 lei  inclusiv TVA La acest produs garantăm
livrarea până la Crăciun
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: luni 13. 12. 2021  
Cumpărând obţineţi 23 Norocei

DescrierePaharul neobișnuit de simplu nu numai pentru iubitorii de cafea. Paharul termo în design simplu și original poate fi folosit pentru servirea preferatului latté și pentru alte băuturi calde sau reci, depinde de gustul dumneavoastră. Forma clasică și pereții dubli vor înfrumuseța orice masă.

Paharele sunt suflate manual din sticla refractară borosilicată cu perete dublu, care datorită vacuului creat poate menține temperatura ideală pe durata îndelungată și nu permite transmiterea temperaturii din interior pe partea de exterior. Datorită proprietăților termoizolante ale peretelui dublu, exteriorul paharului va rămâne rece, puteți savura cafeaua fierbinte fără ca să vă ardeți. În cazul băuturlor reci paharul nu se brumează, băutura nu se va încălzi rapid și gheața se va topi încet.

Avantajele sticlei borosilicate față de sticla tradițională sunt rezistența la temperaturi joase și cele ridicate, la deteriorare mecanică și la chimicale.

Avantaje:

 • menține temperatura ideală pe durata îndelungată
 • la utilizarea cu băutura fierbinte nu vă ardeți
 • băutura rece nu se va încălzi și gheața se topește mai încet
 • paharul nu se brumează
 • compatibil cu mașina de spălat vase
 • rezistență la temperaturi ridicate și cele joase
 • rezistență la fisuri și la zgârieturi

Caracteristici:

 • suflate manual
 • perete dublu
 • rezistență la deteriorare mecanică
 • rezistență termică
 • total transparente

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 8 cm
Înălţime: 11,7 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: sticlă
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Volum: 350 ml

Codul de catalog:

 111980
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (1378 review-uri)
98 % clienţii recomandă
79 recenzii

Întrebări

Acest produs are 4 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide