Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pernă din lână Merino patchwork, 40 x 60 cm Pernă din lână Merino patchwork, 40 x 60 cm
 Modelul patchwork este un design foarte căutat şi modern. Cu lâna tunsă veţi obţine o bucată de natură autentică.. Lâna de oaie Merino este foarte fină. Produsele din lână de calitate verificată garantează toate avantajele fibrelor naturale, fiind prelucrate astfel încât să-şi păstreze proprietăţile naturale. Fibrele din lână pură virgină protejează, tratează, încălzesc şi menţin sănătatea.   Produsele din lână sunt recomandate pentru persoanele care suferă de artrită, reumatism sau alte afecţiuni ale aparatului locomotor. Baza odihnei şi convalescenţei constă din echilibrul termic al corpului care creează condiţii ideale pentru un somn sănătos şi liniştit. Conţinutul garantat şi corect de lanolină naturală asigură capacitatea de auto-curăţare a lânii.       partea superioară patchwork - 100% bumbac parte inferioară -  90 % poliester + 10 % lână de oaie Merino umplutură - 100% poliester
0,0 0
78

Pernă din lână Merino patchwork, 40 x 60 cm

Pernă din lână Merino patchwork, 40 x 60 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereModelul patchwork este un design foarte căutat şi modern. Cu lâna tunsă veţi obţine o bucată de natură autentică.. Lâna de oaie Merino este foarte fină. Produsele din lână de calitate verificată garantează toate avantajele fibrelor naturale, fiind prelucrate astfel încât să-şi păstreze proprietăţile naturale. Fibrele din lână pură virgină protejează, tratează, încălzesc şi menţin sănătatea.
 
Produsele din lână sunt recomandate pentru persoanele care suferă de artrită, reumatism sau alte afecţiuni ale aparatului locomotor. Baza odihnei şi convalescenţei constă din echilibrul termic al corpului care creează condiţii ideale pentru un somn sănătos şi liniştit. Conţinutul garantat şi corect de lanolină naturală asigură capacitatea de auto-curăţare a lânii.
 
 
 
partea superioară patchwork - 100% bumbac
parte inferioară -  90 % poliester + 10 % lână de oaie Merino
umplutură - 100% poliester

Parametri şi specificaţii

Culoare: mov
Dimensiuni: 40 x 60 cm
Greutate: 400 g/m2
Material: 10 % lână de oaie, 90 % poliester

Codul de catalog:

 201638
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide