Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Plantă suculentă artificială în borcan Treviglio, 16 x 13,5 cm Plantă suculentă artificială în borcan Treviglio, 16 x 13,5 cm
 Cumpărați-vă această decorațiune de plantă suculentă artificială. Va crea un aranjament florare frumos într-un vas, împreună cu alte decorațiuni naturale, cum ar fi coaja de copac și pietricelele.
2,5 3
40

Plantă suculentă artificială în borcan Treviglio, 16 x 13,5 cm

Plantă suculentă artificială în borcan Treviglio, 16 x 13,5 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCumpărați-vă această decorațiune de plantă suculentă artificială. Va crea un aranjament florare frumos într-un vas, împreună cu alte decorațiuni naturale, cum ar fi coaja de copac și pietricelele.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 16 cm
Lăţime: 13,5 cm

Codul de catalog:

 689727
Distribuie

Review-uri

2,5 (3 review-uri)
66 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide