Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pom înzăpezit în iută Tiga, 30 cm Pom înzăpezit în iută Tiga, 30 cm
 Cu această decorațiune frumoasă veți crea acasă adevărată atmosferă de Crăciun. Acest brad artificial, cu crenguțele acoperite cu zăpadă, este tocmai ceea ce vă trebuie. Bradul este fixat într-un suport din iută, datorită căruia este stabil. Îl puteți pune într-un recipient de ghiveci preferat, împodobindu-l după propria fantezie.   Bradul, inclusiv suportul din iută, are o înălțime de 30 cm.
4,0 48
47

Pom înzăpezit în iută Tiga, 30 cm

Pom înzăpezit în iută Tiga, 30 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCu această decorațiune frumoasă veți crea acasă adevărată atmosferă de Crăciun. Acest brad artificial, cu crenguțele acoperite cu zăpadă, este tocmai ceea ce vă trebuie. Bradul este fixat într-un suport din iută, datorită căruia este stabil. Îl puteți pune într-un recipient de ghiveci preferat, împodobindu-l după propria fantezie.
 
Bradul, inclusiv suportul din iută, are o înălțime de 30 cm.

Parametri şi specificaţii

Înălţime: 30 cm

Codul de catalog:

 689992
Distribuie

Review-uri

4,0 (48 review-uri)
91 % clienţii recomandă
3 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide