Menu
Fierbător Sencor SWK 1504RD Fierbător Sencor SWK 1504RD
Fierbător SENCOR în decor roşu. Fierbătorul are un indicator de nivel al apei pe ambele părţi, datorită căruia se asigură confortul atât pentru dreptaci, cât şi pentru stângaci, nefiind o problemă să se toarne atâta apă cât este nevoie. Un alt avantaj al fierbătorului SENCOR îl reprezintă capacul cu protecţie, filtrul detaşabil şi lavabilpentru captarea impurităţilor şi depunerilor, fundul de încălzire din oţel inoxidabil, cu o rezistenţă de încălzire mascată protecţia împotriva supraîncălzirii la pornirea fără apă şi protecţia triplă.   Oprire automată la scoaterea din suport, păstrarea cablului de alimentare în suport, oprire automată la atingerea punctului de fierbere, conector central 360° Sunlight. Pe mâner se află întrerupătorul pornit/oprit, la pornire luminând o lampă de control. Mâner cu formă ergonomică.   Alegerea unei culori adecvate a aparatului de bucătărie dă un caracter şi un impuls necesar. Acest fierbător este destinat pentru uzul de zi cu zi, fiind astfel conceput pentru o manipulare simplă. Fierbătorul are un volum ideal, de 1,5 litri.
4,0 69
62

Fierbător Sencor SWK 1504RD

reducere -24%

Fierbător Sencor SWK 1504RD

69 review-uri
Iniţial: 81,99 Lei | Reducere: 20,00 Lei 61,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: joi 01. 10. 2020  
Cumpărând obţineţi 13 Norocei

Descriere

Fierbător SENCOR în decor roşu. Fierbătorul are un indicator de nivel al apei pe ambele părţi, datorită căruia se asigură confortul atât pentru dreptaci, cât şi pentru stângaci, nefiind o problemă să se toarne atâta apă cât este nevoie. Un alt avantaj al fierbătorului SENCOR îl reprezintă capacul cu protecţie, filtrul detaşabil şi lavabilpentru captarea impurităţilor şi depunerilor, fundul de încălzire din oţel inoxidabil, cu o rezistenţă de încălzire mascată protecţia împotriva supraîncălzirii la pornirea fără apă şi protecţia triplă.
 
Oprire automată la scoaterea din suport, păstrarea cablului de alimentare în suport, oprire automată la atingerea punctului de fierbere, conector central 360° Sunlight. Pe mâner se află întrerupătorul pornit/oprit, la pornire luminând o lampă de control. Mâner cu formă ergonomică.
 
Alegerea unei culori adecvate a aparatului de bucătărie dă un caracter şi un impuls necesar. Acest fierbător este destinat pentru uzul de zi cu zi, fiind astfel conceput pentru o manipulare simplă. Fierbătorul are un volum ideal, de 1,5 litri.

Consum de energie: 2000 W
Culoare: roșu
Material: Plastic
Volum: 1,5 l
 103607
Distribuie
sencor

Review-uri

4,0 (69 review-uri)
92 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide