Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Prosop 4Home Bamboo Premium, crem, 50 x 100 cm Prosop 4Home Bamboo Premium, crem, 50 x 100 cm
Vă oferim un confort exclusiv fără bacterii, cu prosopul foarte neted din colecția Bamboo Premium. Datorită conținutului mare de fire de bambus (70 %) prosopul este neted și plăcut la atingere, are proprietăți naturale antibacteriene, nu permite dezvolatarea mucegaiului. Datorită combinației de fire debambus cu cele de bumbac, prosopul are capacitate de a absorbi mai multă apă, oferă o finețe care vă va răsfăța în fiecare zi. Cu prosopul de calitateBamboo Premium veți oferi corpului dumneavoastră cea mai plăcută îngrijire după baie. Datorită culorii neutrale și a bordurii interesante, veți asorta cu ușurință baia dumneavoastră. Prosopul este recomandat și pentru copii, dar și pentru persoanele cu alergie, datorită proprietăților sale unice.
4,0 50
16

Prosop 4Home Bamboo Premium, crem, 50 x 100 cm

Prosop 4Home Bamboo Premium, crem, 50 x 100 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Vă oferim un confort exclusiv fără bacterii, cu prosopul foarte neted din colecția Bamboo Premium. Datorită conținutului mare de fire de bambus (70 %) prosopul este neted și plăcut la atingere, are proprietăți naturale antibacteriene, nu permite dezvolatarea mucegaiului. Datorită combinației de fire debambus cu cele de bumbac, prosopul are capacitate de a absorbi mai multă apă, oferă o finețe care vă va răsfăța în fiecare zi.

Cu prosopul de calitateBamboo Premium veți oferi corpului dumneavoastră cea mai plăcută îngrijire după baie. Datorită culorii neutrale și a bordurii interesante, veți asorta cu ușurință baia dumneavoastră. Prosopul este recomandat și pentru copii, dar și pentru persoanele cu alergie, datorită proprietăților sale unice.

Parametri şi specificaţii

Culoare: bej
Greutate: 450 g/m2
Material: 70 % bambus, 30 % bumbac
Mărime: 50 x 100 cm
Spălare recomandată: 60 °C

Codul de catalog:

 205894
Distribuie
a4home

Review-uri

4,0 (50 review-uri)
98 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide