Menu
Protecție saltea 4Home Lavender cu bordură, 60 x 120 cm + 15 cm Protecție saltea 4Home Lavender cu bordură, 60 x 120 cm + 15 cm
 Asigurați-vă un maxim de relax și  un somn sănătos cu aromă de lavandă. Această protecție de saltea unică Lavender este impermeabilă și va oferi patului o curățenie perfectă și confort. Este moale și plăcută la atingere, datorită adaosului de extracte din lavandă are efecte calmante, ajută la insomnie și neliniște. Elimină o aromă plăcută de lavandă. În plus o folosire zilnică va prelungi durabilitatea saltelei dvs. și va proteja salteaua față de transpirație sau murdărie, astfel va asigura o igienă perfectă a patului dumneavoastră. Protecția de saltea poate fi scoasă ușor și spălată, are o întreținere ușoară.  Protecție de saltea este prevăzută cu bordura practică pentru prindere de saltea   poate fi folosită simplu ca și un cearșaf de pat cu elastic, este potrivită pentru saltea de înălțime de 15 cm. Produsul este atestat cu cerificatul de calitate  Öko-Tex Standard 100.
0,0 0
32

Protecție saltea 4Home Lavender cu bordură, 60 x 120 cm + 15 cm

reducere -48% Noutate
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 16 clienţi

Protecție saltea 4Home Lavender cu bordură, 60 x 120 cm + 15 cm

Iniţial: 61,99 Lei | Reducere: 30,00 Lei 31,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: joi 22. 08. 2019  
Cumpărând obţineţi 1 Norocel

DescriereAsigurați-vă un maxim de relax și  un somn sănătos cu aromă de lavandă. Această protecție de saltea unică Lavender este impermeabilă și va oferi patului o curățenie perfectă și confort. Este moale și plăcută la atingere, datorită adaosului de extracte din lavandă are efecte calmante, ajută la insomnie și neliniște. Elimină o aromă plăcută de lavandă. În plus o folosire zilnică va prelungi durabilitatea saltelei dvs. și va proteja salteaua față de transpirație sau murdărie, astfel va asigura o igienă perfectă a patului dumneavoastră. Protecția de saltea poate fi scoasă ușor și spălată, are o întreținere ușoară.Protecție de saltea este prevăzută cu bordura practică pentru prindere de saltea   poate fi folosită simplu ca și un cearșaf de pat cu elastic, este potrivită pentru saltea de înălțime de 15 cm.

Produsul este atestat cu cerificatul de calitate  Öko-Tex Standard 100.

Culoare: alb
Dimensiuni: 60 x 120 cm
Material ţesătură de pe suprafaţă: 100% poliester
Mărime: 60 x 120 cm
Spălare recomandată: 40 °C
Tip pat: pat copii
 225380
Distribuie
a4home

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide