Menu
Recipient Tescoma Airstop 1 l Recipient Tescoma Airstop 1 l
 Doze moderne pentru alimente AIRSTOP cu capac etanș de calitate din cu garnitură de silicon. Alimentele depozitate în aceste doze sunt protejate față de uscare și de umezeală. Dozele transparente pot fi combinate între ele și pot fi ușor stivuite. Alimentele depozitate în doze de diferite înălțimi sunt depozitate estetic, și pot fi ușor folosite. Dozele AIRSTOP sunt perfecte pentru depozitarea pastelor, a orezului, leguminoase, a diferitor condimente, nuci, ceai, cafea și întreaga gamă de alte alimente, pe care doriți să le protejați față de umezeală și față de influențele mediului înconjurător. ÎNTREȚINERE ȘI UTILIZARE Dozele AIRSTOP pot fi spălate în mașina de spălat vase, capacul cu închidere etanșă spălați manual sub apă caldă și uscați, nu recomandăm spălarea capacului în mașina de spălat vase.
4,5 6
41

Recipient Tescoma Airstop 1 l

reducere -11% Noutate

Recipient Tescoma Airstop 1 l

6 review-uri
Iniţial: 45,99 Lei | Reducere: 5,00 Lei 40,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: vineri 03. 05. 2019  
Cumpărând obţineţi 9 Norocei

DescriereDoze moderne pentru alimente AIRSTOP cu capac etanș de calitate din cu garnitură de silicon. Alimentele depozitate în aceste doze sunt protejate față de uscare și de umezeală. Dozele transparente pot fi combinate între ele și pot fi ușor stivuite. Alimentele depozitate în doze de diferite înălțimi sunt depozitate estetic, și pot fi ușor folosite.

Dozele AIRSTOP sunt perfecte pentru depozitarea pastelor, a orezului, leguminoase, a diferitor condimente, nuci, ceai, cafea și întreaga gamă de alte alimente, pe care doriți să le protejați față de umezeală și față de influențele mediului înconjurător.

ÎNTREȚINERE ȘI UTILIZARE

Dozele AIRSTOP pot fi spălate în mașina de spălat vase, capacul cu închidere etanșă spălați manual sub apă caldă și uscați, nu recomandăm spălarea capacului în mașina de spălat vase.

Adâncime: 10 cm
Cuptor cu microunde: Nu
Înălţime: 15 cm
Lăţime: 10 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic
Volum: 1 l
 106253
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (6 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide