Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set de styling pentru bărbați Braun MGK 7420 Grey Set de styling pentru bărbați Braun MGK 7420 Grey
 Îngrijiti-vă din cap până în picioare cu setul Braun Styling Kit All In One Series 7. O trusă pentru barbă, păr, detalii și îngrijire corporală. Cu o lamă metalică extrem de ascuțită, tehnologie AutoSense care ajustează puterea în funcție de densitatea bărbii și timp de funcționare fără fir de 100 de minute. Stylingul dvs. fără efort: lama metalică extrem de ascuțită este eficientă pentru aranjarea rapidă pe tot corpul. Stylizare ușoară, indiferent de lungime: tehnologia AutoSense se adaptează la densitatea bărbii și a părului pentru rezultate incredibile, indiferent de tip, lungime sau densitate. Cu o construcție robustă care rezistă: acest set de toaletare corporală pentru bărbați are o baterie puternică litiu-ion cu funcționare fără fir de 100 de minute și este 100% rezistent la apă. Potrivit pentru fiecare etapă a rutinei de îngrijire acasă: acest set de îngrijire pentru bărbați include o husă și un suport de încărcare pentru depozitare în baie. Conținutul pachetului: 1x aparat de tuns 1x cap de tuns din metal 1x cap de atașare pentru îngrijirea corpului 1x cap de tundere de precizie 1× cap de tuns părul din nas și urechi 1× pieptene extensibil pentru barbă (3-11 mm) 1× pieptene de păr retractabil (13-21 mm) 1× pieptene standard cu tăiere fixă (1 mm) 1× pieptene fix standard (2 mm) 1x pieptene pentru piele sensibilă 1× aparat de ras Gillette ProGlide 1× cartuș înlocuibil Gillette ProGlide 1x perie de curățare 1x suport de încărcare 1x husă de transport
0,0 0
490

Set de styling pentru bărbați Braun MGK 7420 Grey

Noutate
Set de styling pentru bărbați Braun MGK 7420 Grey Set de styling pentru bărbați Braun MGK 7420 Grey Set de styling pentru bărbați Braun MGK 7420 Grey Set de styling pentru bărbați Braun MGK 7420 Grey Set de styling pentru bărbați Braun MGK 7420 Grey Set de styling pentru bărbați Braun MGK 7420 Grey Set de styling pentru bărbați Braun MGK 7420 Grey Set de styling pentru bărbați Braun MGK 7420 Grey Set de styling pentru bărbați Braun MGK 7420 Grey

Set de styling pentru bărbați Braun MGK 7420 Grey

489,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 489,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 153 Norocei

DescriereÎngrijiti-vă din cap până în picioare cu setul Braun Styling Kit All In One Series 7. O trusă pentru barbă, păr, detalii și îngrijire corporală. Cu o lamă metalică extrem de ascuțită, tehnologie AutoSense care ajustează puterea în funcție de densitatea bărbii și timp de funcționare fără fir de 100 de minute.

Stylingul dvs. fără efort: lama metalică extrem de ascuțită este eficientă pentru aranjarea rapidă pe tot corpul.

Stylizare ușoară, indiferent de lungime: tehnologia AutoSense se adaptează la densitatea bărbii și a părului pentru rezultate incredibile, indiferent de tip, lungime sau densitate.

Cu o construcție robustă care rezistă: acest set de toaletare corporală pentru bărbați are o baterie puternică litiu-ion cu funcționare fără fir de 100 de minute și este 100% rezistent la apă.

Potrivit pentru fiecare etapă a rutinei de îngrijire acasă: acest set de îngrijire pentru bărbați include o husă și un suport de încărcare pentru depozitare în baie.

Conținutul pachetului:

 • 1x aparat de tuns
 • 1x cap de tuns din metal
 • 1x cap de atașare pentru îngrijirea corpului
 • 1x cap de tundere de precizie
 • 1× cap de tuns părul din nas și urechi
 • 1× pieptene extensibil pentru barbă (3-11 mm)
 • 1× pieptene de păr retractabil (13-21 mm)
 • 1× pieptene standard cu tăiere fixă (1 mm)
 • 1× pieptene fix standard (2 mm)
 • 1x pieptene pentru piele sensibilă
 • 1× aparat de ras Gillette ProGlide
 • 1× cartuș înlocuibil Gillette ProGlide
 • 1x perie de curățare
 • 1x suport de încărcare
 • 1x husă de transport

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri

Codul de catalog:

 806507
Distribuie
braun

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide