Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set mixer vertical Concept TM4910 cu tocător, telrecipient mixare 1000 W WHITE Set mixer vertical Concept TM4910 cu tocător, telrecipient mixare 1000 W WHITE
 Mixerul vertical Concept TM4910, cu o mulțime de accesorii, va deveni un ajutor indispensabil în bucătăria dumneavoastră. Acesta va îndeplini funcția de blender, tel și tocător. Este ușor, compact și ușor de utilizat. Cu un motor de 1000 W, acesta obține rezultate perfecte. Echipamentul de bază include un bol de 800 ml. Cu ajutorul regulatorului de viteză, puteți regla la puterea de care aveți nevoie. De asemenea, puteți utiliza funcția Turbo pentru o performanță maximă pe termen scurt. Puteți pune bolurile și lamele de tocat în mașina de spălat vase atunci când ați terminat.     Atașamentul de amestecare poate mixa aproape orice, este echipat cu lame din oțel inoxidabil. În cel mai scurt timp, puteți pregăti milkshake-uri delicioase, băuturi mixte răcoritoare, maioneză de casă sau mâncare pentru copii. De asemenea, puteți mixa supele și sosurile fierbinți chiar în oală, economisind mult timp și permițându-vă să le serviți imediat, cât sunt încă fierbinți. Frișcă de casă, albușuri de ou, creme și aluaturi ușoare, de exemplu pentru clătite. Puteți face toate acestea rapid și ușor cu ajutorul atașamentului, pe care îl atașați pur și simplu la corpul mixerului și puteți începe.  Mixerul vertical include un tocător practic de 500 ml, care este echipat cu propriile lame din oțel inoxidabil. Se poate descurca cu ușurință cu alimentele mai dure, fiind potrivit pentru tăierea cărnii, brânzei, legumelor, nucilor și poate chiar să zdrobească gheața.
4,0 1
279

Set mixer vertical Concept TM4910 cu tocător, telrecipient mixare 1000 W WHITE

Set mixer vertical Concept TM4910 cu tocător, telrecipient mixare 1000 W WHITE

1 review-uri
279,00 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 249,00 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: joi 30. 03. 2023
Cumpărând obţineţi 50 Norocei

DescriereMixerul vertical Concept TM4910, cu o mulțime de accesorii, va deveni un ajutor indispensabil în bucătăria dumneavoastră. Acesta va îndeplini funcția de blender, tel și tocător. Este ușor, compact și ușor de utilizat. Cu un motor de 1000 W, acesta obține rezultate perfecte. Echipamentul de bază include un bol de 800 ml.

Cu ajutorul regulatorului de viteză, puteți regla la puterea de care aveți nevoie. De asemenea, puteți utiliza funcția Turbo pentru o performanță maximă pe termen scurt. Puteți pune bolurile și lamele de tocat în mașina de spălat vase atunci când ați terminat.   

 Atașamentul de amestecare poate mixa aproape orice, este echipat cu lame din oțel inoxidabil. În cel mai scurt timp, puteți pregăti milkshake-uri delicioase, băuturi mixte răcoritoare, maioneză de casă sau mâncare pentru copii. De asemenea, puteți mixa supele și sosurile fierbinți chiar în oală, economisind mult timp și permițându-vă să le serviți imediat, cât sunt încă fierbinți.

Frișcă de casă, albușuri de ou, creme și aluaturi ușoare, de exemplu pentru clătite. Puteți face toate acestea rapid și ușor cu ajutorul atașamentului, pe care îl atașați pur și simplu la corpul mixerului și puteți începe. 

Mixerul vertical include un tocător practic de 500 ml, care este echipat cu propriile lame din oțel inoxidabil. Se poate descurca cu ușurință cu alimentele mai dure, fiind potrivit pentru tăierea cărnii, brânzei, legumelor, nucilor și poate chiar să zdrobească gheața.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 6,4 cm
Consum de energie: 1000 W
Culoare: alb
Greutate: 0,88 kg
Înălţime: 39,2 cm
Lăţime: 6,4 cm
Lungime cablu de alimentare: 1,04 m
Material: inox + plastic
Volum vas: 0,8 l

Codul de catalog:

 805243
Distribuie
concept

Review-uri

4,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide