Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Simplehuman Coș de gunoi cu pedală 50 l, gri Simplehuman Coș de gunoi cu pedală 50 l, gri
  Coș de gunoi, potrivit atât pentru gospodării, cât și pentru spații de birouri. Avantajul său este partea din spate dreaptă, datorită căreia poate fi amplasat aproape de perete. Fabricat din material plastic rezistent. Datorită tehnologiei brevetate utilizate, închiderea capacului coșului este complet silențioasă. După eliberarea pedalei, capacul coboară foarte încet, până când face un clic delicat.   S-a terminat cu închiderea zgomotoasă a capacului coșului de gunoi. Capacul acestui coș de gunoi este foarte ușor de asigurat. Gunoaiele sunt astfel ferite de animalele de companie curioase și de copiii mici. Forma coșului semicirculară specifică este potrivită pentru locurile cu trafic intens. Culoarea gri este discretă, coșul este ușor de ascuns în interior. Datorită volumului mare, coșul este potrivit pentru gospodăriile mari și alte spații.   Capacul rămâne deschis exact cât doriți. Dacă trebuie să aruncați ceva în mod continuu și să deschideți capacul de fiecare dată, veți fi încântați de acest coș de gunoi.Coșul este echipat cu o protecție în spate pentru a preveni deteriorarea peretelui lângă care se află coșul. Simplehuman folosește materiale de ultimă generație și procese de fabricație inovatoare. Prin urmare, vă poate oferi o garanție de 5 ani pentru acest model de coș. Simplehuman fabrică proprii saci menajeri. Sacii menajeri se caracterizează prin rezistență ridicată și sunt ușor de scos din coș. Sacii care se potrivesc exact în acest coș sunt marcați cu litera P (50-60 l)cod comandă 802919 și 802929.
0,0 0
360

Simplehuman Coș de gunoi cu pedală 50 l, gri

reducere -10%
Simplehuman Coș de gunoi cu pedală 50 l, gri Simplehuman Coș de gunoi cu pedală 50 l, gri Simplehuman Coș de gunoi cu pedală 50 l, gri

Simplehuman Coș de gunoi cu pedală 50 l, gri

Iniţial: 399,99 lei | Reducere: 40,00 lei 359,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 359,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: miercuri 17. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 81 Norocei

Descriere

Coș de gunoi, potrivit atât pentru gospodării, cât și pentru spații de birouri. Avantajul său este partea din spate dreaptă, datorită căreia poate fi amplasat aproape de perete. Fabricat din material plastic rezistent. Datorită tehnologiei brevetate utilizate, închiderea capacului coșului este complet silențioasă. După eliberarea pedalei, capacul coboară foarte încet, până când face un clic delicat.
 
S-a terminat cu închiderea zgomotoasă a capacului coșului de gunoi. Capacul acestui coș de gunoi este foarte ușor de asigurat. Gunoaiele sunt astfel ferite de animalele de companie curioase și de copiii mici. Forma coșului semicirculară specifică este potrivită pentru locurile cu trafic intens. Culoarea gri este discretă, coșul este ușor de ascuns în interior. Datorită volumului mare, coșul este potrivit pentru gospodăriile mari și alte spații.
 
Capacul rămâne deschis exact cât doriți. Dacă trebuie să aruncați ceva în mod continuu și să deschideți capacul de fiecare dată, veți fi încântați de acest coș de gunoi.Coșul este echipat cu o protecție în spate pentru a preveni deteriorarea peretelui lângă care se află coșul.
Simplehuman folosește materiale de ultimă generație și procese de fabricație inovatoare. Prin urmare, vă poate oferi o garanție de 5 ani pentru acest model de coș.
Simplehuman fabrică proprii saci menajeri. Sacii menajeri se caracterizează prin rezistență ridicată și sunt ușor de scos din coș. Sacii care se potrivesc exact în acest coș sunt marcați cu litera P (50-60 l)cod comandă 802919 și 802929.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 35,5 cm
Culoare: gri
Greutate: 3,1 kg
Înălţime: 67,3 cm
Lăţime: 48 cm
Material: Plastic
Volum: 50 l

Codul de catalog:

 802935
Distribuie
simplehuman

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide