Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Simplehuman Coș de gunoi încorporabil 10 l Simplehuman Coș de gunoi încorporabil 10 l
 Coș de gunoi, care este ușor accesibil, dar practic invizibil vizitatorilor din bucătărie. Acesta este coșul de gunoi Simplehum, care se ascunde cu ușurință într-un dulap de bucătărie.   Coșul are un cadru din oțel în care se ține și care se fixează ușor pe interiorul ușii cu un singur șurub. Datorită acestui design, nu este vizibil în bucătărie și totuși este întotdeauna la îndemână. Coșul poate fi îndepărtat complet din cadru. Acest lucru va facilita manipularea gunoiului și curățarea coșului de gunoi.   Simplehuman folosește materiale de ultimă generație și procese de fabricație inovatoare. Prin urmare, vă poate oferi o garanție de 5 ani pentru acest model de coș.   Simplehuman fabrică proprii saci menajeri. Sacii menajeri se caracterizează prin rezistență ridicată și sunt ușor de scos din coș. Sacii care se potrivesc exact în acest coș sunt marcați cu litera R (10 l) cod comandă 802920 și 802930.
4,5 6
198

Simplehuman Coș de gunoi încorporabil 10 l

Simplehuman Coș de gunoi încorporabil 10 l

6 review-uri
197,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 197,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: miercuri 07. 06. 2023
Cumpărând obţineţi 55 Norocei

DescriereCoș de gunoi, care este ușor accesibil, dar practic invizibil vizitatorilor din bucătărie. Acesta este coșul de gunoi Simplehum, care se ascunde cu ușurință într-un dulap de bucătărie.
 
Coșul are un cadru din oțel în care se ține și care se fixează ușor pe interiorul ușii cu un singur șurub. Datorită acestui design, nu este vizibil în bucătărie și totuși este întotdeauna la îndemână. Coșul poate fi îndepărtat complet din cadru. Acest lucru va facilita manipularea gunoiului și curățarea coșului de gunoi.
 
Simplehuman folosește materiale de ultimă generație și procese de fabricație inovatoare. Prin urmare, vă poate oferi o garanție de 5 ani pentru acest model de coș.
 
Simplehuman fabrică proprii saci menajeri. Sacii menajeri se caracterizează prin rezistență ridicată și sunt ușor de scos din coș. Sacii care se potrivesc exact în acest coș sunt marcați cu litera R (10 l) cod comandă 802920 și 802930.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 22 cm
Culoare: negru
Greutate: 1,3 kg
Înălţime: 36,3 cm
Lăţime: 29,7 cm
Material: oțel
Volum: 10 l

Codul de catalog:

 802931
Distribuie
simplehuman

Review-uri

4,5 (6 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide