Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Sacoșă de cumpărături Tescoma SHOP!, cu rotile, maro, Sacoșă de cumpărături Tescoma SHOP!, cu rotile, maro,
  Vă oferim această ingenioasă sacoșă de cumpărături pe rotile, care este potrivită nu numai pentru persoanele în vârstă sau personele cu dezabilități, dar și pentru toate generațiile inclusiv pentru adolescenți. De ce este specială? Mai ales pentru faptul că este spațioasă, volumul din interior este de 33 l și capacitatea de transport de 20 kg. A fost proiectată și realizată cu scopul de a permite tuturor generațiilor să achiziționeze și să transporte o cantitate mai mae de alimente și bunuri. Sacoșa are o construcție de metal solidă, dar în același timp și ușoară, care poate fi pliată. În timpul cumpărăturilor puteți transporta sacoșa agâțată pe partea din față a căruciorului de cumpărături, o stabilitate mai bună este asigurată de suportul solid pliabil. Pe partea din spatele sacoșei este o gaică care va permite o ridicare mai ușoară, atunci când vă urcați în autobuz, sau pentru transportul pe scări, si are și un buzunar spațios cu închidere cu fermoar. Sacoșa și inclusiv cadrul ei, poate fi ușor pliată și depozitată cu economisire de spațiu. În plus este prevăzută cu cârlige pentru jetoanele de cumpărături SHOP!   Materialul folosit este pe lângă țesătura sintetică cu finisaj impermeabil (nu se recomandă spălarea în mașina de spălat sau sub jet de apă) metal și plastic de înaltă calitate. 
5,0 2
520

Sacoșă de cumpărături Tescoma SHOP!, cu rotile, maro,

Transport gratuit
Sacoșă de cumpărături Tescoma SHOP!, cu rotile, maro, Sacoșă de cumpărături Tescoma SHOP!, cu rotile, maro, Sacoșă de cumpărături Tescoma SHOP!, cu rotile, maro, Sacoșă de cumpărături Tescoma SHOP!, cu rotile, maro,

Sacoșă de cumpărături Tescoma SHOP!, cu rotile, maro,

2 review-uri
519,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 519,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 136 Norocei

Descriere

Vă oferim această ingenioasă sacoșă de cumpărături pe rotile, care este potrivită nu numai pentru persoanele în vârstă sau personele cu dezabilități, dar și pentru toate generațiile inclusiv pentru adolescenți.

De ce este specială? Mai ales pentru faptul că este spațioasă, volumul din interior este de 33 l și capacitatea de transport de 20 kg. A fost proiectată și realizată cu scopul de a permite tuturor generațiilor să achiziționeze și să transporte o cantitate mai mae de alimente și bunuri.

Sacoșa are o construcție de metal solidă, dar în același timp și ușoară, care poate fi pliată. În timpul cumpărăturilor puteți transporta sacoșa agâțată pe partea din față a căruciorului de cumpărături, o stabilitate mai bună este asigurată de suportul solid pliabil.

Pe partea din spatele sacoșei este o gaică care va permite o ridicare mai ușoară, atunci când vă urcați în autobuz, sau pentru transportul pe scări, si are și un buzunar spațios cu închidere cu fermoar.

Sacoșa și inclusiv cadrul ei, poate fi ușor pliată și depozitată cu economisire de spațiu. În plus este prevăzută cu cârlige pentru jetoanele de cumpărături SHOP!
 

Materialul folosit este pe lângă țesătura sintetică cu finisaj impermeabil (nu se recomandă spălarea în mașina de spălat sau sub jet de apă) metal și plastic de înaltă calitate

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 32 cm
Culoare: maro
Greutate: 1,95 kg
Înălţime: 105 cm
Lăţime: 46 cm
Material: plastic, metal
Sarcina: 20 kg
Volum: 33 l

Codul de catalog:

 689577
Distribuie
tescoma

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide