Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Simplehuman Suport de perete pentru prosoape de bucătărie Simplehuman Suport de perete pentru prosoape de bucătărie
 Veți îndrăgi de acest suport pentru prosoape de bucătărie. Este echipat cu o tehnologie unică brevetată, care vă permite să rupeți întotdeauna numai un prosop de bucătărie. Și chiar și cu o mână! Suportul are un arc, deci este ușor să rupeți un prosop cu o singură mână. Suportul are un buton cu eliberare rapidă pe lateral. Pentru eliberarea butonului doar apăsați. Datorită acestui fapt puteți schimba rapid rola. Este indicat pentru prosoapele obișnuite (lungimea rolei până la 23 cm).   Suportul este fabricat din oțel inoxidabil turnat, este rezistent la deteriorări. Pentru montare pe perete, sunt suficiente 3 șuruburi, care sunt incluse în pachet. Simplehuman folosește materiale de ultimă generație și procese de fabricație inovatoare. Prin urmare, vă poate oferi o garanție de 5 ani pentru acest model de suport.  
4,5 8
160

Simplehuman Suport de perete pentru prosoape de bucătărie

Simplehuman Suport de perete pentru prosoape de bucătărie

8 review-uri
159,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 159,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: miercuri 04. 10. 2023
Cumpărând obţineţi 32 Norocei

DescriereVeți îndrăgi de acest suport pentru prosoape de bucătărie. Este echipat cu o tehnologie unică brevetată, care vă permite să rupeți întotdeauna numai un prosop de bucătărie. Și chiar și cu o mână!
Suportul are un arc, deci este ușor să rupeți un prosop cu o singură mână. Suportul are un buton cu eliberare rapidă pe lateral. Pentru eliberarea butonului doar apăsați. Datorită acestui fapt puteți schimba rapid rola. Este indicat pentru prosoapele obișnuite (lungimea rolei până la 23 cm).
 
Suportul este fabricat din oțel inoxidabil turnat, este rezistent la deteriorări. Pentru montare pe perete, sunt suficiente 3 șuruburi, care sunt incluse în pachet. Simplehuman folosește materiale de ultimă generație și procese de fabricație inovatoare. Prin urmare, vă poate oferi o garanție de 5 ani pentru acest model de suport.
 

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 7,6 cm
Greutate: 0,5 kg
Înălţime: 12,5 cm
Lăţime: 28,2 cm
Material: oțel

Codul de catalog:

 120283
Distribuie
simplehuman

Review-uri

4,5 (8 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide