Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Suport pentru bomboane Tescoma DELICIA Suport pentru bomboane Tescoma  DELICIA
 Vă plac prăjiturile în formă de stupii de albine? Cu acest suport le puteți pregăti mult mai repede și cu tot confortul. Este excelent pentru pregătirea ușoară și rapidă a 30 de stupi de albine, ideal pentru utilizarea cu matrița pentru stupi de albine DELICIA. Așezați stupii mulați, cu vârful în jos, în suport, umpleți ușor cu cremă și închideți cu un biscuite rotund. Stupii de albine umpluți sunt apoi lăsați în suport pentru timpul necesar pentru a se întări. Suportul este stivuibil, puteți așeza două sau mai multe suporturi unul peste altul. Fabricat din plastic durabil. Întreținere ușoară. Garanție de 3 ani. .
4,5 107
49

Suport pentru bomboane Tescoma DELICIA

Noutate
Suport pentru bomboane Tescoma  DELICIA Suport pentru bomboane Tescoma  DELICIA Suport pentru bomboane Tescoma  DELICIA

Suport pentru bomboane Tescoma DELICIA

107 review-uri
48,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 48,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: miercuri 24. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 11 Norocei

DescriereVă plac prăjiturile în formă de stupii de albine? Cu acest suport le puteți pregăti mult mai repede și cu tot confortul. Este excelent pentru pregătirea ușoară și rapidă a 30 de stupi de albine, ideal pentru utilizarea cu matrița pentru stupi de albine DELICIA. Așezați stupii mulați, cu vârful în jos, în suport, umpleți ușor cu cremă și închideți cu un biscuite rotund. Stupii de albine umpluți sunt apoi lăsați în suport pentru timpul necesar pentru a se întări.

Suportul este stivuibil, puteți așeza două sau mai multe suporturi unul peste altul. Fabricat din plastic durabil. Întreținere ușoară. Garanție de 3 ani.

.

Parametri şi specificaţii

Culoare: galben
Înălţime: 5 cm
Lăţime: 20,5 cm
Lungime: 24,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic

Codul de catalog:

 115268
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (107 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide