Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tavă de copt ovală Banquet Culinaria Red Tavă de copt ovală Banquet Culinaria Red
 Tavă de copt ovală pentru manipulare ușoară. În ciuda marei oferte de tăvi pentu copt din materiale moderne acesta încă mai face parte dintre cele mai dorite. Tava este potrivită pentru gătire, coacere sau servire, menține hrana caldă pentru un timp îndelungat și păstrează vitaminele, mineralele și gustul mâncării. Material: Suprafață neaderentă din XYNFLON, care este fabricat pe baza de PTFE (politetrafluoretilenă), este foarte rezistent, are proprietăți antiadezive foarte bune și se întreține foarte ușor.
4,5 102
21

Tavă de copt ovală Banquet Culinaria Red

Tavă de copt ovală Banquet Culinaria Red

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereTavă de copt ovală pentru manipulare ușoară. În ciuda marei oferte de tăvi pentu copt din materiale moderne acesta încă mai face parte dintre cele mai dorite. Tava este potrivită pentru gătire, coacere sau servire, menține hrana caldă pentru un timp îndelungat și păstrează vitaminele, mineralele și gustul mâncării.

Material: Suprafață neaderentă din XYNFLON, care este fabricat pe baza de PTFE (politetrafluoretilenă), este foarte rezistent, are proprietăți antiadezive foarte bune și se întreține foarte ușor.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Înălţime: 5 cm
Lăţime: 21 cm
Lungime: 30,5 cm
Material: oțel

Codul de catalog:

 105268
Distribuie
banquet

Review-uri

4,5 (102 review-uri)
98 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide