Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tescoma Delícia fondue de ciocolată Tescoma Delícia fondue de ciocolată
Fructe proaspete muiate în ciocolată topită, este o rețetă garantată pentru o sărbătoare excelentă de familie și petrecere pentru copii. În fondue electric DELICIA pregătiți rapid și ușor.  Nu contează din ce fel de ciocolată, albă, de lapte sau ciocolata neagră. Acum ajunge să pregătiți fructe diferite ca de exemplu căpșuni, banane, struguri, mandarină și altele care puteți macera în ciocolata fierbinte. Acum puteți savura această delicatesă. Spre deosebire de fondue ceramic în fondue electric nu se usucă ciocolata chiar nici nu se arde. Fondue electric este foarte sigur.  Nu există nici un risc de arsuri în timpul pregătirii nici in timpul de servire. Prin urmare  la pregătire pot participa și copii. Castronul este antiadeziv cu mânere care permit manevrarea și portabilitate ușoară. În caz de nevoie a decora prăjituri sau a umple matrite de silicon pentru delicatețe făcute din ciocolată.Aparatul are două etape de încălzire: • etapa având o temperatură mai mare de 60 ° C este potrivita pentru dizolvarea rapidă a ciocolatei.• etapa având o temperatură mai mică de 40 ° C este potrivita pentru a stoca ciocolata în stare dizolvatăParametrii și specificații tehnice:• 6 furci de fondue care pot fi amânate în timpul consumului mancarii• Capac de protecție pentru păstrarea ciocolatei  în frigider• Fabricat din material plastic durabil de calitate, vase din metal, cu acoperire excelente anti-adezivă• Capacul, castronul de dizolvare, mânerele și furculițele fondue pot fi spălate  în mașină de spălat vase• Garanția 3 ani.
4,5 27
205

Tescoma Delícia fondue de ciocolată

Tescoma Delícia fondue de ciocolată

27 review-uri
204,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 204,99 lei
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: marți 23. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 53 Norocei

DescriereFructe proaspete muiate în ciocolată topită, este o rețetă garantată pentru o sărbătoare excelentă de familie și petrecere pentru copii.
În fondue electric DELICIA pregătiți rapid și ușor.  Nu contează din ce fel de ciocolată, albă, de lapte sau ciocolata neagră. Acum ajunge să pregătiți fructe diferite ca de exemplu căpșuni, banane, struguri, mandarină și altele care puteți macera în ciocolata fierbinte. Acum puteți savura această delicatesă. Spre deosebire de fondue ceramic în fondue electric nu se usucă ciocolata chiar nici nu se arde. Fondue electric este foarte sigur.  Nu există nici un risc de arsuri în timpul pregătirii nici in timpul de servire. Prin urmare  la pregătire pot participa și copii. Castronul este antiadeziv cu mânere care permit manevrarea și portabilitate ușoară. În caz de nevoie a decora prăjituri sau a umple matrite de silicon pentru delicatețe făcute din ciocolată.
Aparatul are două etape de încălzire:
• etapa având o temperatură mai mare de 60 ° C este potrivita pentru dizolvarea rapidă a ciocolatei.
• etapa având o temperatură mai mică de 40 ° C este potrivita pentru a stoca ciocolata în stare dizolvată
 
Parametrii și specificații tehnice:
• 6 furci de fondue care pot fi amânate în timpul consumului mancarii
• Capac de protecție pentru păstrarea ciocolatei  în frigider
• Fabricat din material plastic durabil de calitate, vase din metal, cu acoperire excelente anti-adezivă
• Capacul, castronul de dizolvare, mânerele și furculițele fondue pot fi spălate  în mașină de spălat vase
• Garanția 3 ani.

Parametri şi specificaţii

Material: plastic, metal

Codul de catalog:

 106814
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (27 review-uri)
96 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide