Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tigaie Florina Rose, 28 cm Tigaie Florina Rose, 28 cm
 Acest gamă de vase va fi pe placul oricui îi place eleganța - chiar și în bucătărie. Elementele metalice aurii sunt o caracteristică specială a acestor oale și tigăi. Tigaia este fabricată din aluminiu forjat, care îi conferă un plus de rezistență la deteriorări. Vasul se încălzește rapid și uniform. Pereții și fundul suficient de groși vor păstra căldura în interiorul tigăii, astfel încât mâncarea să nu își piardă temperatura ridicată mult timp după terminarea gătitului. Suprafața non-aderentă împiedică lipirea mâncării și ușurează curățarea tigăii (se recomandă spălarea la mână). Tigaia are mânere Soft Touch, care sunt rezistente la temperaturi ridicate, așa că nu se încălzesc în timpul utilizării. Tigaia poate fi manipulată fără a fi nevoie de mănuși de bucătărie. Când folosiți vasul pe aragaz, nu uitați să așezați tigaia pe un arzător de aceeași dimensiune. În caz contrar, flacăra prea mare a putea deteriora structura oalei.
5,0 3
110

Tigaie Florina Rose, 28 cm

Tigaie Florina Rose, 28 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest gamă de vase va fi pe placul oricui îi place eleganța - chiar și în bucătărie. Elementele metalice aurii sunt o caracteristică specială a acestor oale și tigăi. Tigaia este fabricată din aluminiu forjat, care îi conferă un plus de rezistență la deteriorări. Vasul se încălzește rapid și uniform. Pereții și fundul suficient de groși vor păstra căldura în interiorul tigăii, astfel încât mâncarea să nu își piardă temperatura ridicată mult timp după terminarea gătitului.
Suprafața non-aderentă împiedică lipirea mâncării și ușurează curățarea tigăii (se recomandă spălarea la mână). Tigaia are mânere Soft Touch, care sunt rezistente la temperaturi ridicate, așa că nu se încălzesc în timpul utilizării. Tigaia poate fi manipulată fără a fi nevoie de mănuși de bucătărie. Când folosiți vasul pe aragaz, nu uitați să așezați tigaia pe un arzător de aceeași dimensiune. În caz contrar, flacăra prea mare a putea deteriora structura oalei.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 28 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 6 cm
Încălzire în cuptor: Da
Maşina de spălat: Da
Material: aluminiu
Vitroceramică: Da

Codul de catalog:

 125578
Distribuie
florina

Review-uri

5,0 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide