Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tavă de copt Orion GRANDE, 43 x 30 x 5,5 cm Tavă de copt Orion GRANDE, 43 x 30 x 5,5 cm
  Tava GRANDE are un fond profilat și poate fi folosită ca o tavă de copt clasică pentru prepararea cărnurilor, ca o tigaie pentru copt și prăjit sau ca o tavă de condimentare cu capac. Capacul din sticlă are un mâner care permite dozarea atentă a condimentelor lichide - ulei, vin etc., fără a fi necesară îndepărtarea capacului. Condimentele se toarnă în mâner, de unde se scurg singure în tavă prin orificiu.   Tava este prevăzută pe interior cu o suprafață non-aderentă PFLUON GRANIT de înaltă calitate, formată din 2 straturi, care permite prepararea mâncărurilor cu minimum de grăsime. Pe exterior este un strat de suprafață non-aderent de calitate, din PTFE. Datorită tratamentului suprafeței exterioare, puteți folosi tava de copt pentru toate tipurile de surse de căldură, inclusiv cu inducție și în cuptor - capacul de sticlă până la max. 200 °C, tava la max. 230 °C. Un alt avantaj îl reprezintă mânerele amplasate excentric, datorită cărora tava încape confortabil în cuptor.   Materiale: aliaj de aluminiu cu suprafață non-aderentă de calitate, capac din sticlă cu picurător din inox pentru condimente lichide. Tava este ușoare și presupune o manipulare simplă. Dimensiuni: interioare - 38 x 25 x 5 cm, - exterioare 43 x 30 x 10 cm, înălțime totală 10 cm.   Pentru manipulare, se recomandă folosirea unor mănuși de bucătărie. Compatibilă cu frigidere, mașini de spălat vase - sub influența soluțiilor de curățare agresive, poate apărea o ușoară oxidare a fundului - acest fenomen nu afectează procesul de gătire, nu este dăunător sănătății și nu poate face obiectul unei reclamații.
5,0 2
167

Tavă de copt Orion GRANDE, 43 x 30 x 5,5 cm

Tavă de copt Orion GRANDE, 43 x 30 x 5,5 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Tava GRANDE are un fond profilat și poate fi folosită ca o tavă de copt clasică pentru prepararea cărnurilor, ca o tigaie pentru copt și prăjit sau ca o tavă de condimentare cu capac. Capacul din sticlă are un mâner care permite dozarea atentă a condimentelor lichide - ulei, vin etc., fără a fi necesară îndepărtarea capacului. Condimentele se toarnă în mâner, de unde se scurg singure în tavă prin orificiu.
 
Tava este prevăzută pe interior cu o suprafață non-aderentă PFLUON GRANIT de înaltă calitate, formată din 2 straturi, care permite prepararea mâncărurilor cu minimum de grăsime. Pe exterior este un strat de suprafață non-aderent de calitate, din PTFE. Datorită tratamentului suprafeței exterioare, puteți folosi tava de copt pentru toate tipurile de surse de căldură, inclusiv cu inducție și în cuptor - capacul de sticlă până la max. 200 °C, tava la max. 230 °C. Un alt avantaj îl reprezintă mânerele amplasate excentric, datorită cărora tava încape confortabil în cuptor.
 
Materiale: aliaj de aluminiu cu suprafață non-aderentă de calitate, capac din sticlă cu picurător din inox pentru condimente lichide. Tava este ușoare și presupune o manipulare simplă.
Dimensiuni: interioare - 38 x 25 x 5 cm, - exterioare 43 x 30 x 10 cm, înălțime totală 10 cm.
 
Pentru manipulare, se recomandă folosirea unor mănuși de bucătărie. Compatibilă cu frigidere, mașini de spălat vase - sub influența soluțiilor de curățare agresive, poate apărea o ușoară oxidare a fundului - acest fenomen nu afectează procesul de gătire, nu este dăunător sănătății și nu poate face obiectul unei reclamații.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 30 cm
Culoare: negru
Cuptor cu microunde: Nu
Greutate: 2,4 kg
Inducţie: Da
Înălţime: 5,5 cm
Încălzire în cuptor: Da
Lăţime: 43 cm
Maşina de spălat: Da
Material: aluminiu + sticlă

Codul de catalog:

 125099
Distribuie
orion

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide