Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tontarelli Coș de rufe cu capac Arianna Small 25 l, crem Tontarelli Coș de rufe cu capac Arianna Small 25 l, crem
 Coșul de rufe cu capac Arianna Small marca Tontarelli este un ajutor practic pentru fiecare gospodină la spălarea și uscarea rufelor. Grație design-ului interesant, cu aspect de ratan, va fi și un accesoriu frumos pentru fiecare baie. Mânerele permit transportarea ușoară a coșului după necesitate. Datorită designului cu găurele mici pe toată suprafața coșului, se asigură o ventilație suficientă. Materialul utilizat asigură o întreținere ușoară.
5,0 7
47

Tontarelli Coș de rufe cu capac Arianna Small 25 l, crem

Tontarelli Coș de rufe cu capac Arianna Small 25 l, crem

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCoșul de rufe cu capac Arianna Small marca Tontarelli este un ajutor practic pentru fiecare gospodină la spălarea și uscarea rufelor. Grație design-ului interesant, cu aspect de ratan, va fi și un accesoriu frumos pentru fiecare baie. Mânerele permit transportarea ușoară a coșului după necesitate. Datorită designului cu găurele mici pe toată suprafața coșului, se asigură o ventilație suficientă. Materialul utilizat asigură o întreținere ușoară.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 33,5 cm
Culoare: bej
Înălţime: 26 cm
Lăţime: 43,5 cm
Material: Plastic
Volum: 25 l

Codul de catalog:

 802771
Distribuie
tontarelli

Review-uri

5,0 (7 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide