Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Vas ceramic Orion, pentru murături, 6 l Vas ceramic Orion, pentru murături, 6 l
 Acest vas de murături îşi va găsi o multitudine de aplicații în bucătăria dvs. Servește mai ales la prepararea murăturilor, cum ar fi castraveții, crenvurștii, peștii, brânzeturile şi alte bunătăți murate în ulei sau în marinată de oțet. Vasul este fabricat din ceramică utilitară glazurată , prin care nu pătrunde lumina și care menține o temperatură constantă, alimentele având condiții mai bune pentru murarea și un gust mai bun. Vasul este prevăzut cu un capac ceramic și un clește din lemn pentru scoaterea murăturilor din vas. Vasul are 2 mânere laterale şi un buzunar de captare a lichidului scurs de pe cleşte.Dimensiuni:  înălţime 32 cm.
4,5 51
143

Vas ceramic Orion, pentru murături, 6 l

Vas ceramic Orion, pentru murături, 6 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest vas de murături îşi va găsi o multitudine de aplicații în bucătăria dvs. Servește mai ales la prepararea murăturilor, cum ar fi castraveții, crenvurștii, peștii, brânzeturile şi alte bunătăți murate în ulei sau în marinată de oțet. Vasul este fabricat din ceramică utilitară glazurată , prin care nu pătrunde lumina și care menține o temperatură constantă, alimentele având condiții mai bune pentru murarea și un gust mai bun. Vasul este prevăzut cu un capac ceramic și un clește din lemn pentru scoaterea murăturilor din vas. Vasul are 2 mânere laterale şi un buzunar de captare a lichidului scurs de pe cleşte.Dimensiuni:  înălţime 32 cm.

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Diametru: 20,5 cm
Înălţime: 32 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: ceramică
Volum: 6 l

Codul de catalog:

 123956
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (51 review-uri)
98 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide