Menu
Vas ceramic Orion, pentru murături, 6 l Vas ceramic Orion, pentru murături, 6 l
 Acest vas de murături îşi va găsi o multitudine de aplicații în bucătăria dvs. Servește mai ales la prepararea murăturilor, cum ar fi castraveții, crenvurștii, peștii, brânzeturile şi alte bunătăți murate în ulei sau în marinată de oțet. Vasul este fabricat din ceramică utilitară glazurată , prin care nu pătrunde lumina și care menține o temperatură constantă, alimentele având condiții mai bune pentru murarea și un gust mai bun. Vasul este prevăzut cu un capac ceramic și un clește din lemn pentru scoaterea murăturilor din vas. Vasul are 2 mânere laterale şi un buzunar de captare a lichidului scurs de pe cleşte.Dimensiuni:  înălţime 32 cm.
4,5 27
143

Vas ceramic Orion, pentru murături, 6 l

În săptămâna acesta a fost cumpărat de 7 clienţi

Vas ceramic Orion, pentru murături, 6 l

27 review-uri
142,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: vineri 25. 09. 2020  
Cumpărând obţineţi 43 Norocei

DescriereAcest vas de murături îşi va găsi o multitudine de aplicații în bucătăria dvs. Servește mai ales la prepararea murăturilor, cum ar fi castraveții, crenvurștii, peștii, brânzeturile şi alte bunătăți murate în ulei sau în marinată de oțet. Vasul este fabricat din ceramică utilitară glazurată , prin care nu pătrunde lumina și care menține o temperatură constantă, alimentele având condiții mai bune pentru murarea și un gust mai bun. Vasul este prevăzut cu un capac ceramic și un clește din lemn pentru scoaterea murăturilor din vas. Vasul are 2 mânere laterale şi un buzunar de captare a lichidului scurs de pe cleşte.Dimensiuni:  înălţime 32 cm.

Culoare: verde
Diametru: 20,5 cm
Înălţime: 32 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: ceramică
Volum: 6 l
 123956
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (27 review-uri)
96 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide