Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Vază/crafă Flores, 21 x 26 x 17 cm, ceramică Vază/crafă Flores, 21 x 26 x 17 cm,  ceramică
 Vaza din ceramică cu un decor de flori de pajiște care seamănă cu forma unei carafe este o modalitate excelentă de a spori frumusețea florilor sau a altor decorațiuni așezate în ea. Recipientul este complet impermeabil și, la nevoie, reține apa și protejează mediul înconjurător de umiditate. La rândul său, asigură condiții mai bune pentru plante, astfel încât chiar și florile tăiate durează mai mult timp în condiții bune. Acest lucru va adăuga un element decorativ de bun gust în interiorul dvs., care își va îndeplini funcția estetică și practică la perfecție. .
5,0 1
96

Vază/crafă Flores, 21 x 26 x 17 cm, ceramică

reducere -25%
Vază/crafă Flores, 21 x 26 x 17 cm,  ceramică Vază/crafă Flores, 21 x 26 x 17 cm,  ceramică Vază/crafă Flores, 21 x 26 x 17 cm,  ceramică Vază/crafă Flores, 21 x 26 x 17 cm,  ceramică Vază/crafă Flores, 21 x 26 x 17 cm,  ceramică Vază/crafă Flores, 21 x 26 x 17 cm,  ceramică

Vază/crafă Flores, 21 x 26 x 17 cm, ceramică

1 review-uri
Iniţial: 127,99 lei | Reducere: 32,00 lei 95,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 95,99 lei
Disponibilitate: Ultima bucată din stoc
La dumneavoastră: marți 28. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 25 Norocei

DescriereVaza din ceramică cu un decor de flori de pajiște care seamănă cu forma unei carafe este o modalitate excelentă de a spori frumusețea florilor sau a altor decorațiuni așezate în ea. Recipientul este complet impermeabil și, la nevoie, reține apa și protejează mediul înconjurător de umiditate. La rândul său, asigură condiții mai bune pentru plante, astfel încât chiar și florile tăiate durează mai mult timp în condiții bune. Acest lucru va adăuga un element decorativ de bun gust în interiorul dvs., care își va îndeplini funcția estetică și practică la perfecție.

.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 17 cm
Culoare: bej
Diametru: 17 cm
Greutate: 1,85 kg
Înălţime: 26 cm
Lăţime: 21 cm
Material: ceramică

Codul de catalog:

 704925
Distribuie

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide