Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Veioză LED Rabalux 7040 Odera, de exterior Veioză LED Rabalux 7040 Odera, de exterior
  Lampa de masă pentru exterior Odera, în stil modern, este o alegere excelentă pentru cine plăcute pe terasă și pentru conversațiile din serile de vară. Modelul negru cu abajur alb asemănător unei umbrele și bază rotundă solidă este fabricat în întregime din plastic. Odera are încorporată o sursă de lumină LED din clasa energetică G cu 3 W, o intensitate luminoasă de 140 de lumeni cu abajur, 360 de lumeni fără abajur și o temperatură de culoare a luminii de 3000 K. Sursa de lumină albă caldă are o durată de viață de 25 000 de ore. Lampa poate fi modificată în trei trepte, adică luminozitatea sa poate fi reglată cu ajutorul unui comutator tactil. Bateria are o tensiune de 3,7 V și o capacitate de 2000 mAh. Dimensiunile modelului, care poate fi încărcat cu ajutorul unui cablu USB, sunt următoarele: înălțime 160 mm, diametru 150 mm, diametru de instalare 125 mm. Lungimea cablului USB este de 500 mm, iar timpul de încărcare este de 7 ore. Corpul de iluminat exterior Odera are un grad de protecție IP44, care garantează protecția împotriva pătrunderii obiectelor cu un diametru de până la 1 mm și împotriva stropilor de apă din orice direcție.
0,0 0
190

Veioză LED Rabalux 7040 Odera, de exterior

Veioză LED Rabalux 7040 Odera, de exterior

189,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 189,99 lei
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: miercuri 06. 03. 2024
Cumpărând obţineţi 66 Norocei

Descriere

Lampa de masă pentru exterior Odera, în stil modern, este o alegere excelentă pentru cine plăcute pe terasă și pentru conversațiile din serile de vară. Modelul negru cu abajur alb asemănător unei umbrele și bază rotundă solidă este fabricat în întregime din plastic.

Odera are încorporată o sursă de lumină LED din clasa energetică G cu 3 W, o intensitate luminoasă de 140 de lumeni cu abajur, 360 de lumeni fără abajur și o temperatură de culoare a luminii de 3000 K. Sursa de lumină albă caldă are o durată de viață de 25 000 de ore. Lampa poate fi modificată în trei trepte, adică luminozitatea sa poate fi reglată cu ajutorul unui comutator tactil. Bateria are o tensiune de 3,7 V și o capacitate de 2000 mAh.

Dimensiunile modelului, care poate fi încărcat cu ajutorul unui cablu USB, sunt următoarele: înălțime 160 mm, diametru 150 mm, diametru de instalare 125 mm. Lungimea cablului USB este de 500 mm, iar timpul de încărcare este de 7 ore.

Corpul de iluminat exterior Odera are un grad de protecție IP44, care garantează protecția împotriva pătrunderii obiectelor cu un diametru de până la 1 mm și împotriva stropilor de apă din orice direcție.

Parametri şi specificaţii

Acoperire: 44
Consum de energie: 3 W
Culoare: alb + negru
Înălţime: 16 cm
LED: Da
Lungime cablu de alimentare: 0,5 m
Material: Plastic

Codul de catalog:

 702640
Distribuie
rabalux

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide