Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Berlinger Haus Tavă de copt din fontă Emerald Collection, 37 x 21 cm Berlinger Haus Tavă de copt din fontă Emerald Collection, 37 x 21 cm
  Dragostea este ingredientul principal în bucătărie. ... bucătăria este pur și simplu plină de romantism aromat, de aceea ar fi păcat să-l transferați direct pe masă. Iar piesele mărcii germane Berlinger Haus sunt perfecte pentru aceasta - forme ingenioase, culori plăcute ochilor și subtilitate vizuală generală sunt detalii captivante, care vor ridica spiritul fiecărui suflet romantic și vor asigura o servire perfectă. O tavă de copt pătrată din fontă naturală pură, cu o suprafață emailată dintr-un material robust, foarte rezistent la coroziune și la temperaturi foarte ridicate, va fi perfectă pentru coacere în cuptor, precum și pentru gătire, înăbușire sau prăjire pe plită. Suprafața interioară emailată este antiaderentă, foarte rezistentă la abraziune și crăpături și, deoarece alimentele nu se lipesc este, de asemenea, foarte ușor de întreținut. Mânerele laterale masive facilitează manipularea și servirea. Fonta asigură o distribuție rapidă și uniformă a căldurii pe întreaga suprafață a tăvii de copt, astfel încât preparatele rezultate sunt perfect coapte. Temperatura se menține în tava de copt mult timp după gătit, iar mâncarea din interior se păstrează caldă, fapt datorită căruia tava de copt este foarte potrivită și pentru servirea directă a preparatelor gătite pe masă. Cu o manipulare adecvată, fonta este practic indestructibilă și vă puteți bucura de proprietățile sale perfecte în bucătăria dvs. timp de mai multe generații. Potrivită pentru cuptor de până la 260 °C. Dimensiuni și cu mânere: 37 x 21 x 7cm, dimensiuni partea interioară: 30 x 20 cm
4,5 5
298

Berlinger Haus Tavă de copt din fontă Emerald Collection, 37 x 21 cm

Berlinger Haus Tavă de copt din fontă Emerald Collection, 37 x 21 cm

5 review-uri
297,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 199,99 lei
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: vineri 31. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 48 Norocei

Descriere

Dragostea este ingredientul principal în bucătărie. ... bucătăria este pur și simplu plină de romantism aromat, de aceea ar fi păcat să-l transferați direct pe masă. Iar piesele mărcii germane Berlinger Haus sunt perfecte pentru aceasta - forme ingenioase, culori plăcute ochilor și subtilitate vizuală generală sunt detalii captivante, care vor ridica spiritul fiecărui suflet romantic și vor asigura o servire perfectă.
O tavă de copt pătrată din fontă naturală pură, cu o suprafață emailată dintr-un material robust, foarte rezistent la coroziune și la temperaturi foarte ridicate, va fi perfectă pentru coacere în cuptor, precum și pentru gătire, înăbușire sau prăjire pe plită. Suprafața interioară emailată este antiaderentă, foarte rezistentă la abraziune și crăpături și, deoarece alimentele nu se lipesc este, de asemenea, foarte ușor de întreținut. Mânerele laterale masive facilitează manipularea și servirea.
Fonta asigură o distribuție rapidă și uniformă a căldurii pe întreaga suprafață a tăvii de copt, astfel încât preparatele rezultate sunt perfect coapte. Temperatura se menține în tava de copt mult timp după gătit, iar mâncarea din interior se păstrează caldă, fapt datorită căruia tava de copt este foarte potrivită și pentru servirea directă a preparatelor gătite pe masă.
Cu o manipulare adecvată, fonta este practic indestructibilă și vă puteți bucura de proprietățile sale perfecte în bucătăria dvs. timp de mai multe generații. Potrivită pentru cuptor de până la 260 °C.
Dimensiuni și cu mânere: 37 x 21 x 7cm, dimensiuni partea interioară: 30 x 20 cm

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 21 cm
Culoare: verde
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Greutate: 3,4 kg
Înălţime: 7 cm
Încălzire în cuptor: Da
Lăţime: 37 cm
Material: fontă
Vitroceramică: Da
Volum: 3 l

Codul de catalog:

 119038
Distribuie
berlingerhaus

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide