Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Blender submersibil Sencor SHB 36YL, galben Blender submersibil Sencor SHB 36YL, galben
Intraţi în lumea luminii jucăuşe, în culori stringente, care vă înveselesc bucătăria. Vă prezentăm noua colecţie de aparate de bucătărie multicolore marca Sencor Pastels, care îmbină designul modern cu funcţiile de excelenţă. Lăsaţi-vă casa să strălucească şi bucuraţi-vă de voie bună atunci când vă aflaţi în bucătărie.   Sencor SHB Pastels se prezintă ca cel mai subţire mixer vertical de pe piaţă. Diametrul mânerului lui este de numai 42 de milimetri. Asiguraţi-vă un nivel de confort cu totul nou pentru lucrul în bucătărie. Un alt avantaj nu mai puţin important constă din utilizarea unui motor silenţios de 400 W DC cu reducere a vibraţiilor. Producătorul oferă în plus o garanţie de şase ani pentru motor.   Totul pentru confortul dumneavoastră Acest mixer este echipat cu un cuţit de tocare de calitate din inox, care poate fi utilizat şi la măcinarea nucilor tari. Modul continuu de reglare a vitezei contribuie la confortul lucrului. Acest mod de reglarea permite o pornire uşoară, ceea ce împiedică împroşcarea nedorită a amestecurilor mixate. Mulţimea de funcţii apreciate în bucătărie este încheiată de mecanismul tip baionetă, datorită căruia fixarea şi eliberarea bara de mixare este o chestiune de secunde.   Bara de mixare şi celelalte accesorii pot fi spălate în maşina de spălat vase. Aparatul este prevăzut în plus cu un comutator de viteze rezistent la apă şi cu o siguranţă de protecţie împotriva pornirii accidentale de către copii. Nu lipseşte nici protecţia dublă a părţii electrice împotriva contactului cu apa.     Avantaje principale cel mai subţire mixer vertical de pe piaţă reglare continuă a vitezei motor DC extra silenţios, cu garanţie de 6 ani mecanism top baionetă confortabil
5,0 2
87

Blender submersibil Sencor SHB 36YL, galben

Blender submersibil Sencor SHB 36YL, galben

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Intraţi în lumea luminii jucăuşe, în culori stringente, care vă înveselesc bucătăria. Vă prezentăm noua colecţie de aparate de bucătărie multicolore marca Sencor Pastels, care îmbină designul modern cu funcţiile de excelenţă. Lăsaţi-vă casa să strălucească şi bucuraţi-vă de voie bună atunci când vă aflaţi în bucătărie.
 
Sencor SHB Pastels se prezintă ca cel mai subţire mixer vertical de pe piaţă. Diametrul mânerului lui este de numai 42 de milimetri. Asiguraţi-vă un nivel de confort cu totul nou pentru lucrul în bucătărie. Un alt avantaj nu mai puţin important constă din utilizarea unui motor silenţios de 400 W DC cu reducere a vibraţiilor. Producătorul oferă în plus o garanţie de şase ani pentru motor.
 
Totul pentru confortul dumneavoastră
Acest mixer este echipat cu un cuţit de tocare de calitate din inox, care poate fi utilizat şi la măcinarea nucilor tari. Modul continuu de reglare a vitezei contribuie la confortul lucrului. Acest mod de reglarea permite o pornire uşoară, ceea ce împiedică împroşcarea nedorită a amestecurilor mixate. Mulţimea de funcţii apreciate în bucătărie este încheiată de mecanismul tip baionetă, datorită căruia fixarea şi eliberarea bara de mixare este o chestiune de secunde.
 
Bara de mixare şi celelalte accesorii pot fi spălate în maşina de spălat vase. Aparatul este prevăzut în plus cu un comutator de viteze rezistent la apă şi cu o siguranţă de protecţie împotriva pornirii accidentale de către copii. Nu lipseşte nici protecţia dublă a părţii electrice împotriva contactului cu apa.
 
 
Avantaje principale
  • cel mai subţire mixer vertical de pe piaţă
  • reglare continuă a vitezei
  • motor DC extra silenţios, cu garanţie de 6 ani
  • mecanism top baionetă confortabil

Parametri şi specificaţii

Consum de energie: 400 W
Culoare: galben
Înălţime: 38,2 cm
Lăţime: 6,3 cm

Codul de catalog:

 105793
Distribuie
sencor

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide