Calorifer pe ulei Concept RO3309 Calorifer pe ulei Concept RO3309
 Caloriferul cu ulei Concept RO3309 cu 9 elemente și putere de 2000 W este potrivit pentru orice spațiu pe care trebuie să îl încălziți rapid sau unde nu aveți la dispoziție o încălzire normală. Datorită designului minimalist elegant, nu deranjează interiorul camerei. Are 3 trepte de setare a puterii și funcționare silențioasă, astfel încât să îl puteți folosi în dormitor, fără a vă deranja în timpul somnului. Veți aprecia cu siguranță și funcționarea fără întreținere.   Controlul caloriferului este foarte simplu și intuitiv. Selectați de la comutator puterea de încălzire necesară - redusă, medie sau ridicată și puteți selecta temperatura camerei dorită folosind butonul termostatului.   Parametri tehnici: design minimalist și elegant număr de elemente de calorifer: 9 funcționare fără întreținere și silențioasă 4 rotițe pentru o manipulare simplă mâner practic pentru purtare suport de bobinare a cablului de alimentare funcție de termostat 3 trepte de setare a puterii (I. redusă, II. medie, III. mare) protecție împotriva supraîncălzirii funcție anti-îngheț oprire automată în caz de răsturnare accidentală tensiune adaptor: 220 - 240 V frecvență 50/60 Hz
0,0 0
327

Calorifer pe ulei Concept RO3309

Transport gratuit
Calorifer pe ulei Concept RO3309 Calorifer pe ulei Concept RO3309 Calorifer pe ulei Concept RO3309 Calorifer pe ulei Concept RO3309 Calorifer pe ulei Concept RO3309 Calorifer pe ulei Concept RO3309 Calorifer pe ulei Concept RO3309 Calorifer pe ulei Concept RO3309

Calorifer pe ulei Concept RO3309

326,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: miercuri 12. 05. 2021  
Cumpărând obţineţi 56 Norocei

DescriereCaloriferul cu ulei Concept RO3309 cu 9 elemente și putere de 2000 W este potrivit pentru orice spațiu pe care trebuie să îl încălziți rapid sau unde nu aveți la dispoziție o încălzire normală. Datorită designului minimalist elegant, nu deranjează interiorul camerei. Are 3 trepte de setare a puterii și funcționare silențioasă, astfel încât să îl puteți folosi în dormitor, fără a vă deranja în timpul somnului. Veți aprecia cu siguranță și funcționarea fără întreținere.
 

Controlul caloriferului este foarte simplu și intuitiv. Selectați de la comutator puterea de încălzire necesară - redusă, medie sau ridicată și puteți selecta temperatura camerei dorită folosind butonul termostatului.

 
Parametri tehnici:
 • design minimalist și elegant
 • număr de elemente de calorifer: 9
 • funcționare fără întreținere și silențioasă
 • 4 rotițe pentru o manipulare simplă
 • mâner practic pentru purtare
 • suport de bobinare a cablului de alimentare
 • funcție de termostat
 • 3 trepte de setare a puterii (I. redusă, II. medie, III. mare)
 • protecție împotriva supraîncălzirii
 • funcție anti-îngheț
 • oprire automată în caz de răsturnare accidentală
 • tensiune adaptor: 220 - 240 V
 • frecvență 50/60 Hz

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 28 cm
Consum de energie: 2000 W
Culoare: alb
Greutate: 9,5 kg
Înălţime: 64 cm
Lăţime: 40,8 cm
Lungime cablu de alimentare: 1,8 m

Codul de catalog:

 118984
Distribuie
concept

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide