Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceas de perete StarDeco, negru, diam. 50 cm Ceas de perete StarDeco, negru, diam. 50 cm
  Ceas adeziv original, cu cifre negre expresive, pe care le puteţi lipi cum doriţi pe o suprafaţă pentru a crea un interior modern.   Mecanismul ceasului se lipeşte pe perete cu o folie adezivă sau se poate agăţa de un cârlig. Mecanism cu funcţionare silenţioasă. Acest ceas este atât practic, dar mai ales un accesoriu de design pentru interior. Ceasul este fabricat din plastic şi cifrele dintr-un material solid. Mărimea cifrelor şi a liniilor este de 9,5 cm.   Ceasul funcţionează cu o baterie AA care nu este inclusă în pachet.
4,5 337
70

Ceas de perete StarDeco, negru, diam. 50 cm

Ceas de perete StarDeco, negru, diam. 50 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Ceas adeziv original, cu cifre negre expresive, pe care le puteţi lipi cum doriţi pe o suprafaţă pentru a crea un interior modern.
 
Mecanismul ceasului se lipeşte pe perete cu o folie adezivă sau se poate agăţa de un cârlig. Mecanism cu funcţionare silenţioasă. Acest ceas este atât practic, dar mai ales un accesoriu de design pentru interior. Ceasul este fabricat din plastic şi cifrele dintr-un material solid. Mărimea cifrelor şi a liniilor este de 9,5 cm.
 
Ceasul funcţionează cu o baterie AA care nu este inclusă în pachet.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Diametru: 50 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 677203
Distribuie
stardeco

Review-uri

4,5 (337 review-uri)
98 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide