Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate
Aceste site-uri folosesc cookie's. Mai multe informaţii aici.

Înţeleg Setări detaliate
Contact 0 Favorite Autentificare Coşul

Vizualizare coș

Pentru transport GRATUIT lipsesc 999,00 lei
Coşul dumneavoastră de cumpărături este gol...
Cuțit Kai Santoku Wasabi Black, 16,5 cm Cuțit Kai Santoku Wasabi Black, 16,5 cm
Cuțitul Santoku Wasabi Black de la marca japoneză Kai, cu lungimea lamei de 16,5 cm, este un cuțit tradițional universal, care se numără printre cele mai utilizate în bucătăria japoneză. Datorită formei sale , este ideal pentru prepararea cărnii, peștelui și legumelor, iar lama largă permite nu numai tăierea precisă, ci și transferul ușor al ingredientelor tăiate direct în oală sau tigaie.Lama este fabricată din oțel inoxidabil japonez rezistent Daido 1K6 cu o duritate de 58±1 HRC, care asigură o ascuțime de lungă durată și o rezistență ridicată la utilizarea zilnică. Suprafața sa lustruită subliniază designul minimalist și calitatea înaltă a execuției. Mânerul este fabricat din polipropilenă cu praf de bambus, ceea ce asigură nu numai o prindere fermă și confortabilă, ci și proprietăți antibacteriene pentru o igienă maximă. Colecția Wasabi Black se remarcă prin designul atemporal și finisajul practic, ceea ce o face alegerea ideală și pentru bucătăriile profesionale și restaurante.Principalele avantaje ale produsului cuțit tradițional japonez Santoku pentru carne, pește și legume lama lată permite ridicarea și transportarea ușoară a alimentelor lamina din oțel japonez Daido 1K6 cu duritate 58±1 HRC design minimalist cu lamă lustruită și protecție metalică mâner antibacterian din polipropilenă cu praf de bambus cuțit rezistent și ascuțit, potrivit pentru uz casnic și profesional fabricat în JaponiaConținutul pachetului 1× cuțit Santoku Kai Wasabi Black 16,5 cmParametri și specificații lungimea lamei: 16,5 cm lungime mâner: 12,6 cm material lama: oțel japonez Daido 1K6 material mâner: polipropilenă cu praf de bambus duritate: 58±1 HRC țara de origine: Japonia
0,0 0
294

Cuțit Kai Santoku Wasabi Black, 16,5 cm

Noutate
Cuțit Kai Santoku Wasabi Black, 16,5 cm Cuțit Kai Santoku Wasabi Black, 16,5 cm Cuțit Kai Santoku Wasabi Black, 16,5 cm

Cuțit Kai Santoku Wasabi Black, 16,5 cm

293,99 lei
În stoc la furnizor
Transport gratuit peste 999,00 lei
Ridicare personală(mai multe informații)
de la 11,99 lei | Estimat livrare joi 30.10.
Livrare la domiciliu(mai multe informații)
de la 16,99 lei | Estimat livrare joi 30.10.
Cumpărând obţineţi 88 Norocei

Codul de catalog:

 136888

Descriere

Cuțitul Santoku Wasabi Black de la marca japoneză Kai, cu lungimea lamei de 16,5 cm, este un cuțit tradițional universal, care se numără printre cele mai utilizate în bucătăria japoneză. Datorită formei sale , este ideal pentru prepararea cărnii, peștelui și legumelor, iar lama largă permite nu numai tăierea precisă, ci și transferul ușor al ingredientelor tăiate direct în oală sau tigaie.
Lama este fabricată din oțel inoxidabil japonez rezistent Daido 1K6 cu o duritate de 58±1 HRC, care asigură o ascuțime de lungă durată și o rezistență ridicată la utilizarea zilnică. Suprafața sa lustruită subliniază designul minimalist și calitatea înaltă a execuției. Mânerul este fabricat din polipropilenă cu praf de bambus, ceea ce asigură nu numai o prindere fermă și confortabilă, ci și proprietăți antibacteriene pentru o igienă maximă.
Colecția Wasabi Black se remarcă prin designul atemporal și finisajul practic, ceea ce o face alegerea ideală și pentru bucătăriile profesionale și restaurante.
Principalele avantaje ale produsului
  • cuțit tradițional japonez Santoku pentru carne, pește și legume
  • lama lată permite ridicarea și transportarea ușoară a alimentelor
  • lamina din oțel japonez Daido 1K6 cu duritate 58±1 HRC
  • design minimalist cu lamă lustruită și protecție metalică
  • mâner antibacterian din polipropilenă cu praf de bambus
  • cuțit rezistent și ascuțit, potrivit pentru uz casnic și profesional
  • fabricat în Japonia
Conținutul pachetului
  • 1× cuțit Santoku Kai Wasabi Black 16,5 cm
Parametri și specificații
  • lungimea lamei: 16,5 cm
  • lungime mâner: 12,6 cm
  • material lama: oțel japonez Daido 1K6
  • material mâner: polipropilenă cu praf de bambus
  • duritate: 58±1 HRC
  • țara de origine: Japonia
Mai mult Mai puțin

Parametri

Marca: kai Kai
Culoare: negru
Lungime cuţit: 16,5 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: inox + plastic

Mai mult din colecția Wasabi Black

Evaluarea Întrebări (0)

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide