Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate
Aceste site-uri folosesc cookie's. Mai multe informaţii aici.

Înţeleg Setări detaliate
Contact 0 Favorite Autentificare Coşul

Vizualizare coș

Pentru transport GRATUIT lipsesc 999,00 lei
Coşul dumneavoastră de cumpărături este gol...
Cuțit pentru filetat Kai Yanagiba Wasabi Black, 21cm Cuțit pentru filetat Kai Yanagiba Wasabi Black, 21cm
Cuțitul pentru filetat Yanagiba Wasabi Black de la marca japoneză Kai, cu lungimea lamei de 21 cm, este un instrument tradițional destinat preparării peștelui, în special pentru filetat și tăiat felii subțiri. Datorită lamei ascuțite pe o singură parte , asigură o tăietură curată, netedă și precisă, ceea ce îl face alegerea ideală pentru prepararea sushi și sashimi. Cuțitul este destinat persoanelor dreptace.Lama este fabricată din oțel inoxidabil japonez de primă calitate Daido 1K6 cu o duritate de 58±1 HRC, care se remarcă prin ascuțimea și rezistența de lungă durată. Suprafața sa lustruită subliniază aspectul minimalist al cuțitului și, în același timp, facilitează tăierea. Mânerul din polipropilenă cu praf de bambus este conceput astfel încât să fie nu numai confortabil, ci și igienic datorită proprietăților sale antibacteriene naturale. Colecția Wasabi Black se remarcă prin designul atemporal și finisajul practic, ceea ce o face alegerea ideală și pentru bucătăriile profesionale și restaurante.Principalele avantaje ale produsului cuțit tradițional japonez Yanagiba pentru filetarea peștelui lamă ascuțită pe o singură parte pentru o tăiere perfectă și curată ideal pentru prepararea sushi și sashimi lamă din oțel japonez Daido 1K6 cu duritate 58±1 HRC design minimalist cu lamă lustruită și protecție metalică mâner antibacterian din polipropilenă cu praf de bambus fabricat în Japonia, potrivit pentru bucătării casnice și profesionaleConținutul pachetului 1× cuțit de filetat Yanagiba Wasabi Black 21 cmParametri și specificații destinație: pentru dreptaci lungimea lamei: 21 cm lungime mâner: 12,6 cm material lamă: oțel japonez Daido 1K6 material mâner: polipropilenă cu praf de bambus duritate: 58±1 HRC țara de origine: Japonia
0,0 0
290

Cuțit pentru filetat Kai Yanagiba Wasabi Black, 21cm

Noutate
Cuțit pentru filetat Kai Yanagiba Wasabi Black, 21cm Cuțit pentru filetat Kai Yanagiba Wasabi Black, 21cm Cuțit pentru filetat Kai Yanagiba Wasabi Black, 21cm

Cuțit pentru filetat Kai Yanagiba Wasabi Black, 21cm

Variante de mărimi (3)
289,99 lei
În stoc la furnizor
Transport gratuit peste 999,00 lei
Ridicare personală(mai multe informații)
de la 11,99 lei | Estimat livrare joi 30.10.
Livrare la domiciliu(mai multe informații)
de la 16,99 lei | Estimat livrare joi 30.10.
Cumpărând obţineţi 87 Norocei

Codul de catalog:

 136890

Descriere

Cuțitul pentru filetat Yanagiba Wasabi Black de la marca japoneză Kai, cu lungimea lamei de 21 cm, este un instrument tradițional destinat preparării peștelui, în special pentru filetat și tăiat felii subțiri. Datorită lamei ascuțite pe o singură parte , asigură o tăietură curată, netedă și precisă, ceea ce îl face alegerea ideală pentru prepararea sushi și sashimi. Cuțitul este destinat persoanelor dreptace.
Lama este fabricată din oțel inoxidabil japonez de primă calitate Daido 1K6 cu o duritate de 58±1 HRC, care se remarcă prin ascuțimea și rezistența de lungă durată. Suprafața sa lustruită subliniază aspectul minimalist al cuțitului și, în același timp, facilitează tăierea. Mânerul din polipropilenă cu praf de bambus este conceput astfel încât să fie nu numai confortabil, ci și igienic datorită proprietăților sale antibacteriene naturale.
Colecția Wasabi Black se remarcă prin designul atemporal și finisajul practic, ceea ce o face alegerea ideală și pentru bucătăriile profesionale și restaurante.
Principalele avantaje ale produsului
  • cuțit tradițional japonez Yanagiba pentru filetarea peștelui
  • lamă ascuțită pe o singură parte pentru o tăiere perfectă și curată
  • ideal pentru prepararea sushi și sashimi
  • lamă din oțel japonez Daido 1K6 cu duritate 58±1 HRC
  • design minimalist cu lamă lustruită și protecție metalică
  • mâner antibacterian din polipropilenă cu praf de bambus
  • fabricat în Japonia, potrivit pentru bucătării casnice și profesionale
Conținutul pachetului
  • 1× cuțit de filetat Yanagiba Wasabi Black 21 cm
Parametri și specificații
  • destinație: pentru dreptaci
  • lungimea lamei: 21 cm
  • lungime mâner: 12,6 cm
  • material lamă: oțel japonez Daido 1K6
  • material mâner: polipropilenă cu praf de bambus
  • duritate: 58±1 HRC
  • țara de origine: Japonia
Mai mult Mai puțin

Parametri

Marca: kai Kai
Culoare: negru
Lungime cuţit: 21 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: inox + plastic
Mărime: M

Mai mult din colecția Wasabi Black

Evaluarea Întrebări (0)

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide