Kela Savonieră Nora gri Kela Savonieră Nora gri
 Savoniera marca KELA este fabricată din plastic foarte solid, în culoarea gri și alb. Dimensiunile acestei savoniere sunt de 12 x 9 x 3 cm. Completați-vă baia cu accesorii elegante din seria Nora. Marca KELA a fost înființată în 1903 în Germania și are mai mult de o sută de ani de istorie. Până în prezent, a câștigat o poziție foarte puternică nu numai pe piața internă, ci și în lume. Produsele sale de uz casnic, în special pentru baie şi bucătărie, sunt cunoscute pentru conceptul lor inovator, cu design clasic şi calitate fără compromisuri.
4,5 7
24

Kela Savonieră Nora gri

Kela Savonieră Nora gri

7 review-uri
23,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: miercuri 30. 06. 2021  
Cumpărând obţineţi 4 Norocei

DescriereSavoniera marca KELA este fabricată din plastic foarte solid, în culoarea gri și alb. Dimensiunile acestei savoniere sunt de 12 x 9 x 3 cm. Completați-vă baia cu accesorii elegante din seria Nora.

Marca KELA a fost înființată în 1903 în Germania și are mai mult de o sută de ani de istorie. Până în prezent, a câștigat o poziție foarte puternică nu numai pe piața internă, ci și în lume. Produsele sale de uz casnic, în special pentru baie şi bucătărie, sunt cunoscute pentru conceptul lor inovator, cu design clasic şi calitate fără compromisuri.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 9 cm
Culoare: gri
Înălţime: 3 cm
Lăţime: 12 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 678501
Distribuie
kela

Review-uri

4,5 (7 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide