Menu
Kela Suport pentru hârtie igienică Carta, 37 cm Kela Suport pentru hârtie igienică Carta, 37 cm
 Suportul pentru hârtie igienică marca KELA este un suport mai mic, care poate ţine maxim 3 role de hârtie. Suportul este fabricat din oțel inoxidabil cu finisaj mat din colecția Carta. Marca KELA a fost înființată în 1903 în Germania și are mai mult de o sută de ani de istorie. Până în prezent, a câștigat o poziție foarte puternică nu numai pe piața internă, ci și în lume. Produsele sale de uz casnic, în special pentru baie şi bucătărie, sunt cunoscute pentru conceptul lor inovator, cu design clasic şi calitate fără compromisuri.
5,0 3
53

Kela Suport pentru hârtie igienică Carta, 37 cm

Kela Suport pentru hârtie igienică Carta, 37 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereSuportul pentru hârtie igienică marca KELA este un suport mai mic, care poate ţine maxim 3 role de hârtie. Suportul este fabricat din oțel inoxidabil cu finisaj mat din colecția Carta.

Marca KELA a fost înființată în 1903 în Germania și are mai mult de o sută de ani de istorie. Până în prezent, a câștigat o poziție foarte puternică nu numai pe piața internă, ci și în lume. Produsele sale de uz casnic, în special pentru baie şi bucătărie, sunt cunoscute pentru conceptul lor inovator, cu design clasic şi calitate fără compromisuri.Culoare: argintiu
Diametru: 15 cm
Înălţime: 37 cm
Material: inox
 678526
Distribuie
kela

Review-uri

5,0 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide